måndag 19 augusti 2013

Om det står så, så är det väl så!?

Ja, står det annette på bilen så är det väl min, eller!?

 

Annars är det bra här, jobbar och gnetar som alltid, men nu börjar jag se fram emot en sensommar/ höstsemester i Härjedalen, ja inte riktigt ännu, men längtan har börjat sätta in!

Ha en bra vecka!

annette

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Men tänk om det är min ,Nette

Jane sa...

Solklart ... Visst är det din! Snygg var den dessutom :)
Lyllos dig som kan ta ut semester på hösten. Visserligen kan jag också göra det men då ska det passa verksamheten och jag får ta tjänstledigt utan betalning. Gäller att man har sparade slantar ... vilket jag inte har efter tandläkarbesök och service på bilen, blä! Nä, siktar in mig på v.44 då det blir 4 dagar i sträck med ledighet och sedan är det snart jul ;)
Överlevde första skoldagen och jag tyckte nog att barnen verkade väldigt glada att vara tillbaka. Fick tom tre kramar av en grabb som jag brukar ha många duster med :) inte illa. Ha en bra vecka du med!

Anki sa...

Wow! Vilken bild och vilken bil! Häftigt... visst är det din!
Kram

Paula i pörtet sa...

Hej, åker du till samma ställe där du var förut i Härjedalen? För visst var du där om det var förra hösten i färgfägringens vackraste tid!
Det vore något att se, jag vill så gärna upp i landet, nu har vi börjat planera för våra 60-årsdagar i god tid o jag har nämnt att jag vill spara till en resa längs Hurtigrutten. Tiden får utvisa om det går att genomföra, tid har vi, vi kan välja min årsdag nästa år eller spara vidare till året därpå då gubben fyller jämnt!
Kramen

Anonym sa...

Ser inte ut som din pärla men om du säger det så;)

Kram Tott

BrittMarie sa...

Vad gör du Annette? Är du ute och åker bil eller ;) ?
Hoppas allt är ok!
Kram

AnnaKK sa...

Ja, det är väl bara till att skutta in i kärran och vrida om nyckeln!? ;-)

Det rullar förresten en bil i Älmhult som har följande text på nummerplåten: 4MYAN1 (For my Anette, alltså). Lite gulligt, eller hur!? :-)

Låter superhärligt med en höstvecka i norrland framöver!!!

Ha det gott!!! :-)

Paula i pörtet sa...

Hej osynliga vännen!
Hoppas du mår bra, det förtjänar du, och njuter av den förlängda sommaren! Det gör jag till och från, men någon motion orkar jag inte med i värmen. Dock går jag över stock o sten varje dag i skogen och otroligt nog är korgen alltid fylld vid hemkomst hur torrt det än är! Men jag saknar mina raska promenader, men tids nog så...
Kram från pörtet