fredag 26 juli 2013

Smedstorps Dubbelgård

Fantastiskt, jag har fått till ett inlägg!
Blev collage med Smedstorps Dubbelgård. länk här!
Med mina ögon sätt en underbar plats, har ju alltid gillat det gamla och genuina och det finns det massor av här, smaken är som baken men då jag tycker om det, så hamnar det här på bloggen.
Även om det blev collage så tror jag känslan från platsen framgår tydligt, inte bara en massa fina byggnader fanns där, utan även en underbart vacker natur vilket ju också är något jag verkligen uppskattar.

Lite regn men framförallt åska har vi haft här senaste dygnet, tyvärr så blev det inte så mycket regn utan det "kvalmiga" vädret kom tillbaks ganska så snart!

Ha en fin helg!

annette

7 kommentarer:

Anki sa...

Oj! Hade ingen aning om detta fantastiska ställe! Följde länken och läste på lite. Måste absolut åka dit! Härliga, härliga bilder - känner solens värme, dofterna... de gamla husen... Underbart!
Ha en fin dag... vad du nu hittar på :)
Kram

Jane sa...

Åh, så vackert!!! Dit måste jag bara åka någon gång. Följde länken jag också och läste om byggnaderna. Vilket virke det måste vara i husen eftersom de fortfarande ser så pass fina ut. Verkligen fint!
Roligt för oss som kikar in här, alltid lär man sig något nytt om olika platser i din omnejd :)

annette sa...

Anki & Jane, visst är det vackert och helt fantastiskt att alla byggnader är i helt oförstort men väl använt skick!
Tror Ni två verkligen skulle uppskatta att knalla omkring där och botanisera/undersöka allt fint som finns, är ju lite unikt faktiskt!

Paula i pörtet sa...

Finns det något vackrare än gammalt timmer, gammalt trä som människan använt att bygga med för flera hundra år sedan? Vi har också hittat en fin hembygdsgård som jag visar i bloggen någon dag. Tyvärr var det bara öppet på helgen, enligt uppgift ska det finnas mycket fina gamla föremål. Men då har man ju något kvar att se. Åskoväder har vi haft två omgångar av nu, dels igår morse och dels för ett par timmar sedan. Badar gör jag varje dag, vi skulle plocka blåbär idag, men fy vad varmt det blev fast man stod stilla! Hittade några citronslemskivlingar som fick ingå i dagens lunch. Ha en fortsatt fin helg och tack för de fina collagen!
Kramen

Anki sa...

God morgon! var bara tvungen att titta på husen igen... tror jag faktiskt blev lite kär i dem :)
Ha en fin söndag!
Kram

AnnaKK sa...

Det hör nog sommaren till att det blir lite glest med blogginläggen!? Det är samma för mej... :-)

Ser ut att vara ett riktigt fin ställe du har varit på!! Min blick fastande (givetvis!?) på de båda halmkuporna! Vore häftigt att ha några såna i sin biutrustning, om än bara som kuriosa. :-D

Della sa...

Vad bra du har fått fram känslan här. Lugnt och gammalt och vackert. Jättefint med så många bilder, nästan som att vara där.