tisdag 9 juli 2013

Österlen Favoritbild

Jaha undrar Ni, favoritbild från Österlen, har hon inget annat att komma med, jo det finns ytterligare bilder, men troligtvis påverkades fotograferandet av flera faktorer, vädret det var oerhört svårt ljus att fota i, vi vandrade mycket, det regnade en del, och så påverkas nog typen av bilder också mer än jag anat av sinnesstämning.
Tycker ju normalt inte om att ha med människor med i naturbilder, men den här veckan verkar mina ögon verkligen ha sökt efter det lugna, tysta och ödsliga, vad jag också fotat mycket är en massa husfasader, på Österlen fick jag som älskar tegel och andra lite udda fasader verkligen se massor av fina fasader, får väl göra någon form av collage.
Vädret ja, sällan upplevt så svårt ljus att fota i, var oftast mycket mörka moln samtidigt så var det lite sol, regn, dimma och svagt soldis, jag skruvade och rattade på kameran som aldrig tidigare, jättekul egentligen att verkligen testa olika saker, men jag insåg att det krävs mycket kunskap för att kunna utnyttja kameran.
Sinnesstämningen påverkar ju också, tyckte det var underbart att bara få vandra och låta tankarna vandra fritt, inser så här efteråt att den här veckan varit oerhört värdefull för att sortera mycket tankar och funderingar som uppkom efter att min mamma gick bort på midsommarafton.
Vill inte skriva så mycket om det här på bloggen, så jag skriver bara att ibland betyder blodsband ingenting!

Ha en bra dag, själv skall jag göra kålpudding svensk färsk vitkål finns nu!!

annette

5 kommentarer:

Anki sa...

Gillar din bild... gillar den mycket.
Kram

PS Bra att det ser OK ut idag :) DS

Anonym sa...

Bilden är verklign fin, förstår att det blev din favoritbild.
Det där med blod och vatten, jag hoppas sannerligen att då får ordning på tankar, känslor och sorgarbetet!

Önsakr dig allt gott Annette!!!

//Bonnfrua

Paula i pörtet sa...

Hej vännen, får intrycket att veckan ändå på något vis varit till tröst och eftertanke, även om du kanske inte sörjer personen ifråga så kan man sörja det man inte fick.
Hoppas du nu kan gå vidare i livet och fortsätta uppleva en massa positiva saker i sällskap av positiva människor som ger dig god energi!
Och fotot, det är fantastiskt. En bild säger mer än tusen ord...

Jane sa...

Vacker, stämningsfull bild som gör att man tänker till ... en ensam stol, övergiven eller väntandes på någon.
Naturen gör gott för själen och ni verkar ha haft det fint!

Kålpudding är en riktig favorit!

Fullblodsekologen sa...

Hittade precis hit till din blogg och måste ju bara säga att dina bilder är jättevackra!! Söt liten måsunge på förra inlägget. Så fick jag lite inspiration till att göra kålpudding också. Har svensk kravordlad vitkål nyinhandlad så det blev ju alldeles perfekt med ett besök hos dig! Ha det fint/Annelie