torsdag 18 juli 2013

Kiviks mest fotade hus!?

Fick den känslan innan jag åkte till Österlen i alla fall, brukar ju googla och kolla lite på vad som finns att se innan jag åker till en ny plats och dom här husen dök upp precis överallt.
 Mycket riktigt så fanns dom nere i hamnen i Kivik, så nu har jag också förevigat detta;-))
Lite synd att den glasbyggnad som finns mellan husen verkade att användas som förvaringsutrymme, måste ju gå att göra hur snyggt som helst där!Ha det bra!

annette

4 kommentarer:

Della sa...

De husen har jag inte sett tidigare, så för mig är de en nyhet. Håller med om glasdelen. Synd.

Jane sa...

Håller verkligen med ... att hänga ut lite tvätt i trädgården är en sak men det här blir mer privat eftersom man ser in i huset. Skulle nog inte hänga upp underkläderna så där till allmänt beskådande, ha ha.
Jag brukar också kolla lite innan jag åker någonstans, risken är att man missar det "bästa".
Det lät väldigt pretentiöst med 18 målningar, de är lika små som de förra - 11x11 cm, gillade det formatet plus att det går att dela ett stort akvarellpappersark rätt bra utan så mycket spill. Har inte hunnit börja teckna än för de måste torka ordentligt först (300 gr papper är rätt tjockt). Däremot har jag börjat titta ut vilka bilder jag ska rita av :) Nu hoppas jag på rätt väder i morr´n så jag kan jobba vidare nu när ångan är uppe :)

Paula i pörtet sa...

Underbara färger återigen!
Nog hoppas vi att vi ska hitta ett eller två bra hem helst här i byn när ungarna är "flygfärdiga", vi har många av våra kattungar utplacerade här, ofta tar dom dessutom två på en gång! Då vet jag dessutom att de får det bra.
Det händer ännu inte så mycket i lådan, men det går bra med kollohunden som inte är ett dugg intresserad!
Kramen och trevlig helg

AnnaKK sa...

Tillbringade natten till igår ett stenkast från dessa hus, och kom att tänka på dej då och din tripp till Österlen i somras! :-) De där vandringarna ni gjorde, hade varit helt i min smak att göra nu på höstkanten. Hyfsat fint väder, och fortfarande lika vacker natur - och framförallt inte så många andra att trängas med.