onsdag 31 juli 2013

Fönster från Portugal

Det är ju inte så att jag lagt av med allt vad bilder heter även om det kan se så ut här på bloggen ibland.
Uppdaterar och sysslar mycket Instagram istället vilket roar mej oerhört mycket, väldigt inspirerande, snabbt och enkelt och så finns det en otroligt massa bilder att titta och inspireras av, kan ju när jag har några minuter över lägga in en bild eller titta på andras bilder bara jag har telefonen med, passar mej alldeles utmärkt tidsmässigt.
En del "gamla" bloggkompisar finns där, så kul att ses även där, och så har det väl blivit så att vissa inte alls bloggar numer och då är det ännu trevligare att stöta på varandra på Instagram.
Blir det tyst här så finns en länk till Instagram till höger på bloggen, där kan Ni om Ni är intresserade  i alla fall se dom bilder som läggs ut där.


Bilden idag lägger jag ut även här då jag tycker om det här fönstret från en kyrka i Faro Portugal och vill ha den lite större och även Ni kanske tycker det är vackert!
Jag har ju inte riktigt gått igenom och visat så mycket bilder vare sig från Portugal eller från andra platser jag besökt under våren/sommaren, till det finns det orsaker som både är rutiga och randiga, har inte riktigt ro att sitta vid datorn för långa stunder verkar det som!

Ha en fin Helg!

annette

6 kommentarer:

Della sa...

Då ska jag genast kolla upp dig på Instagram :)

Anki sa...

Verkligen ett otroligt vackert fönster!
Har varit inne och tittat på dina bilder på Instagram... så många fina... ja helt suveräna bilder. Har ju inte en susning hur det fungerar, men har du tagit alla bilder med mobilen?
Försökte lägga till mig som följare, men det gick ju inte utan att man har ett eget konto... Får väl försöka sätta mig in i mystiken med Instagram :)
Ha en bra dag!
Kram

AnnaKK sa...

Min mobil är för gammal för Instagram - men när det blir dags att byta ut den (men det dröjer nog ett bra tag ännu...) så ska jag se till att få tag i en som har alla nödvändiga moderniteter!! Inklusive en bra kamera! :-D Inte ens Facebook funkar tillfredsställande på min mobil... Däremot gillar jag vår surfplatta - använder den mycket till Facebook och tidigare när jag höll på lite med Instagram så var det också via den, fast fotona tog jag med kompaktkameran och det blev för joxigt att föra över dem... Så därför la jag av! <:-)

Della sa...

Äsch, glömma telefonen så där. Instagramhandikappad. :(

Paula i pörtet sa...

Hej vännen! Förstår att du kan känna dig rastlös i den situation du just nu lever i. Hoppas det ger med sig, du behöver nog tid att smälta saker och ting.
Vet du, jag har inte Instagram, men jag har många kompisar på FB som publicerar Instagram-foton där. Kan du inte länka dina foton så de även kommer upp på Facebook? Vore skoj, jag vill helst inte gå med i vare sig Twitter eller Instagram då jag känner att det blir för splittrat att följa allt och alla...
Kramen på sommarens varmaste dag, obligatoriska doppet är avklarat, kanske måste det bli ett kvällsdopp också?

BrittMarie sa...

Jag gör som alla de andra här. Jag går in på instagram och kollar. Egentligen vet jag att du tar fina bilder, men nu blir jag ännu mer "impad". Sååå fina bilder! Jag tycker det är kul att du lägger upp en och annan bild på bloggen också, men förstår att du vill ta det lugnt. Kör på som du vill. Jag hejar på dig i alla fall!
Kram