onsdag 31 juli 2013

Eksjö

Så här fina oaser finns det att njuta av i Eksjö!Ha en bra dag!

annette

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Nu är det länge sen jag var i Eksjö, men det är absolut en stad man borde avsätta en rejäl stund i nångång - och bara strosa omkring i och njuta av de gamla vackra trähusen. Sak samma med Hjo, förresten! Där övernattade vi när vi körde Vättern runt häromveckan, och efter en liten kvällspromenad så kände vi att vi egentligen inte borde resa vidare direkt nästa morgon... Hm! Men det gjorde vi ju - men vi vet å andra sidan vart Hjo ligger (och att det finns en prima ställplats för husbilar där!) så vi lär återkomma! :-)

Slungade honung igårkväll, så nu har vi en massa sådan igen att processa vidare med. :-) Hade lite för bråttom med förra omgången, tror jag, för den har vissa skönhetsfel. Det blev luftbubblor i den eftersom vi tappade upp den direkt efter en omrörning, som sen i sin tur blev till ett slags bubbligt skum som ligger överst i burkarna... Så nästa gång ska vi inte göra så, utan låta honungen bubbla av sej i tunnan innan vi tappar upp den! :-) Har inte sålt nåt av den omgången, för om vi lyckas bättre med den kommande så känns det ju helt klart bättre att ta betalt för korrekta burkar - så kan vi ha de "skumma" själva, för i övrigt är det inget fel på innehållet (inte som vi har märkt än iallafall...). :-)

Della sa...

Vilken färg och blomprakt.

Anki sa...

Tänk att vi var där nästan samtidigt och jag har nästan exakt samma vy bland mina Eksjöbilder :)
Visst är Eksjö en fantastisk stad att strosa runt i - så sköna bakgårdar och så alla vackra dörrar...
Ha det gott!
Kram

BrittMarie sa...

Så idylliskt! Där borde man stnna till nästa gång man är på genomresa!
Kram

Paula i pörtet sa...

Vilka kreativa människor som bor i de husen...vet du, jag har fullt upp här från mitt pörte att följa alla förehavanden som våra tillfälliga hyresgäster, dvs. bärplockarna har för sig...
Jag sitter här vid datorn så att jag har uppsikt över granngården och det rör sig folk där hela tiden. Jag vet inte om alla känner varandra sedan förut men jag tror alla här i husen kommer från Ukraina. Vi har räknat ut att om man räknar dessa i hyreshusen samt en hel del som hyrt in sig i andra hus på orten så måste det röra sig om hundratals personer. För tiotalet år sedan var dom kanske 20...
Inget ont sagt om dem, de hälsar och ler och verkar jättetrevliga allihop, men det skojigaste är att byn lever upp på ett helt nytt sätt!
Kramen

Jane sa...

Där skulle jag inte ha något emot att bo, jättefint hus och så mysiga balkonger.
Här har vi haft varannandagsväder så det har varit lite svårt att planera för några aktiviteter. Barnbarnets födelsedag firade vi igår vid stugan, fint väder som tur var. Idag regnar det så jag funderar på att ta mig till ateljén men samtidigt så kanske det lättar upp och då vill jag inte vara inne! Beslutsångest ;)