lördag 22 juni 2013

Kaktusplanteringen Norrköping 2013

Så lång blev den här bloggpausen;)
Men så här blir det nog under sommaren i alla fall, när jag tycker något kräver mer än Instagram eller Fb så blir det inlägg här, och Kaktusplanteringen kräver mer än en liten bild för jag tycker den är så fantastiskt fin!
I år hyllas vårt Konstmuseum som fyller 100 år, tänk Er att den här traditionen pågått sedan 1926, det finns 25.000 växter i arrangemanget och det går åt fyra veckor för att färdigställa det hela!
 

Vet Ni vad jag kom på idag, jag har ju semester tre veckor framåt, tog visst ett par dagar för att inse!
Ni som vill fortsätta följa mej även om jag inte bloggar så mycket under sommaren, kan göra det via en länk till Instagram som finns längst upp till höger i bloggen, lägger troligtvis även ut alla bilder från Instagram på Fb!

Ha det så gott!

annette

9 kommentarer:

Linda sa...

They are absolutely beautiful! Lovely colours!

Pumita sa...

Woow, så himla häftigt! Förstår att du väljer en stor bild. :)

Instagram har jag inte börjat med... och lär inte göra det heller eftersom jag har svårt att hinna med bloggeriet också... så jag får snällt vänta på att du uppdaterar här. Önskar dig en riktigt skön semester! :)

Anki sa...

Jag var och skulle titta på kaktusplanteringen, men kom för tidigt... får nog lov att åka till sta´n igen :)
Fina bilder - så härliga färger.
Jag har inte heller instagram, vet inte ens hur det fungerar... så jag får väl också vänta på nästa inlägg här på bloggen...
Önskar dig sköna lediga dagar!
Kram

Hanneles paradis på Hisingen sa...

Läckert!

BrittMarie sa...

Ja det är klart att kaktusplanteringen kräver brott från bloggpausen! De som fixat denna måste helt klart ha haft handskar... En fantastisk skapelse!
Kram

Pysselfarmor sa...

Oj vad häftigt! Och så glädjande att planteringen får vara orörd/oförstörd!

Viola sa...

Hinner ju inte besöka min stad längre på samma sätt som tidigare så vad härligt att jag fick se dina vackra bilder..läckra färger må jag säga, hoppas allt är bra med dig, kram VIOLA

Paula i pörtet sa...

Gah, vad fiin! Men vet du min första reaktion? Jo den var:tänk att stå där o beundra kaktusarna och plötsligt kommer någon bakifrån o knuffar dig så du ramlar raklång över alla piggarna! Ajajaj, vad ont det skulle göra, hihi
Mygganoraken är inhandlad hos Engelson.se där finns också fiffiga kepsar med myggnät.
Kram

AnnaKK sa...

Hej!

Förstår verkligen om det är "lite styrigt"... :-( Men hoppas att det ändå kan bli en Österlen-resa för dej!!! Det är absolut ett ställe där man kan samla ihop sej själv lite grann på, när/om man känner behov av det... :-)

KRAMAR!!!