måndag 17 juni 2013

Trevlig Midsommar, Trevlig Sommar, Trevligt i Största Allmännhet önskar jag Er............

Ja, jag önskar Er allt på en gång, för jag tar bloggpaus i alla fall några veckor framåt, jobbar massor den här veckan och sedan semester, känns inte så inspirerande att blogga då intresset för bloggen inte är så stort numera, så då är det bättre att använda den knappa tiden till något annat!
Kommer nog att spana lite hos Er andra när andan faller på, men egna inlägg lägger jag inte mer tid på just nu i alla fall!
Skall nog ta och testa lite med Instagram istället!
 
 
 
 
För mej är en del bilder lite speciella idag, orkidéer som inte syns alltför ofta, första smultronen, och blomman Natt och Dag som jag sällan hittat, men i Stensjö By fick jag njuta av dem!
Ha det så bra!
annette

8 kommentarer:

Della sa...

Vackra bilder. Jag gör som du - tar bloggpaus ett tag.

BrittMarie sa...

Stensjö by är fantastiskt fin. Det är nu några år sedan jag varit där. Kanske det blir något besök så småningom, men jag håller med. Det är just nu man skulle vara där. Orkidéerna Natt och Dag finns också här i närheten. Så roligt det är att se sådana blommor. Synd att du ska ha bloggpaus, men Ok. Paus är ju ett bra ord, för då kommer du ju igen ;)
Kram på dig så länge!

Paula i pörtet sa...

Paus gillar jag i allmänhet och semesterpaus i synnerhet, bloggpaus gillar jag inte alls! Jag är bortskämd med att få njuta av dina fantastiska foton, o jag kommer att sakna det, jättemycket!
Hoppas du snart blir jättesugen igen, om inte annat så när du haft semester och fotat en massa kul!
Kram från pörtet

Arto sa...

Hej.
Ha en trevlig midsommar och semester nu.
Vi bloggkommenterar igen när du känner att tiden räcker till.
Varma hälsningar från Arto

Ps fina bilder på blommorna ds

Anki sa...

Underbara bilder på underbara blommor! Hoppas du inte lägger ner bloggandet helt... kommer att sakna dig och dina fantastiska bilder mycket i så fall :(
Stensjö by verkar vara en härlig plats - dit vill jag gärna åka någon gång.
Ha en fin midsommar och en fin fortsättning på hela sommaren - och hoppas du återkommer på bloggen!
Kram

AnnaKK sa...

Trevlig midsommar önskar jag dej tillbaka!! :-) Instagram kan vara kul - speciellt om man fotar med mobilen så man inte behöver köra fotona via en dator för att få dem publicerade. Koppla det till facebook så ses vi där!! :-D

Jane sa...

Sticker mellan med en "Glad midsommar"-hälsning under tiden jag packar bilen med mat som ska till kollo. Ha det riktigt gott!
PS mitt instagr. - janesfoto :)

Solvarm sa...

Undersköna blommor du visar här.

En riktigt fin midsommar och semester önskar jag dig.

Vi ses på instagram.