onsdag 22 maj 2013

Hemma Igen!

Ja, jag har varit hemma ett par tre timmar, full av energi till allt utom att packa upp, som vanligt alltså;)
Vi har trots rejält dåligt väder haft en underbar resa, det har blåst något otroligt och regnat en hel del, Portugiserna tycker att det mera har liknat det väder som dom normalt har i januari-februari, när det varit som värst har vi läst eller ätit oss igenom dagarna och inte gjort något, ganska så nyttigt att uppleva!
Den här mannen på bilden som så välvilligt ställde upp på att bli fotograferad tycker jag verkligen illustrerar vad livet kanske borde gå ut på lite mer, träffade på honom på en ö som heter Ilha Deserta som ligger i ett fantastiskt vackert Naturområde som heter Ria Formosa utanför Faro, han fiskade och tog det lugnt däremellan i sin hängmatta, glimten i ögat hade han verkligen;)Återkommer imorgon, måste packa upp nu, tvätt imorgon för sedan är det jobb på fredag igen!
Hoppas allt är väl, har inte pratat med någon här hemma ännu, så jag vet inte riktigt hur vädret varit, men oerhört grönt och vackert har det blivit nu när alla träd slagit ut!
annette

3 kommentarer:

Della sa...

Välkommen hem! Vad bra du verkar ha haft det. Precis vad som behövdes hoppas jag. Känner igen det där med att sega vad gäller att packa upp. Såååå tråkigt.
Har du använt nya kameran?

Anki sa...

Äntligen :) Välkommen hem igen! Vilken skön bild!
Vädret rår man inte över, man får ta det som det blir.
Nu längtar jag efter fler semesterbilder!

Jane sa...

Åh, det där verkar vara "livet på en pinne"!
Härligt, trots väder, att ändå få byta miljö, se andra vyer, träffa folk och äta gott - det ger gott åt själen :)