fredag 24 maj 2013

Burgau

Jag vet att några av Er trogna besökare här på bloggen vet om en annan för mej saknad bloggvän som har sitt alldeles Egna paradis i Portugal, turligt nog så spanande Ninni här på bloggen precis innan jag skulle åka.
Fick då förmånen att få veta vart i Portugal paradiset fanns så jag kunde åka dit och se med egna ögon, var verkligen fint att få se den lilla byn och huset med egna ögon, låg så fint inne i en liten gränd, lugnt och stilla med mycket charm.
Vacker natur runtomkring och en skön strand att njuta av, förstår verkligen att Du njuter här och längtar efter att semestern snart skall börja så Du får åka dit igen.

 

Ninni, Varmt Tack för att jag se Ditt paradis med Egna ögon!
annette
Ps. Blogger strulat ikväll, får ej bilderna att ligga exakt där jag vill i mitten, sent omsider fick jag bilderna i mitten, men ordningen blev inte som jag lagt in:)
God Natt!

8 kommentarer:

Della sa...

Det ser verkligen ut som ett eget paradis. Vilket lugn.

Jane sa...

Vilka fina bilder från din resa! Så vacker plats och massor att upptäcka för ögat (antar för smaklökarna också!). Tänk bara kaklet på bänken och trappstegen, skulle aldrig vilja åka därifrån! Några veckor med kamera, skissbok, lite färger och staffli - ja, tack!!!
Verkar som om du har haft det toppen i alla fall :)) Jag har bara 13 arbetsdagar kvar sedan blir det ett välbehövligt lov. Hoppas bara att värmen också hinner komma tills dess så jag kan flytta till stugan den här sommaren . Ha det bra!

Arto sa...

Hej
Välkommen tillbaka.
Det ser ut som om ni har haft det riktigt skönt på er resa.
Kul att få se hur det ser ut i Portugal.
Väntar med spänning på att få se mer från resan.
Mvh Arto

Paula i pörtet sa...

Jamen nog är det ett paradis, så sant som din kompis har sagt! Älskar de vitrappade husen med blå kanter, och all den fina utsmyckningen! Överallt små målade blommor och blader, härligt. Visst är det väl ganska liknande stil på husen vid Medelhavet, även Grekland har väl dessa typiska vita hus.
Du skulle frågat fiskaren om du inte fått låna hans hängmatta en stund och blivit vaggad till en eftermiddagssiesta.
Förstår att trots vädrets makter så var din resa lyckad, och dåligt väder var det ju knappast hela tiden, jag ser minsann solen och den blå himlen.
Ha en fin fortsättning på helgen

Anki sa...

Verkligen ett paradis! Fantastiskt fin liten by, fantastiska hus och fantastiska trappor :) och så havet... tappar nästan andan.
Tack för att vi också fick ta del av denna plats genom dina underbara bilder.

lilah sa...

Verkligen vackra bilder, som andas värme och ro och man vill verkligen vara där och strosa omkring mellan husen på de smala gatorna! Jag har aldrig varit i Portugal, men jag blir sugen. :-)

Ninni sa...

Vad kul att få se Burgau med någon annans ögon. Fast jag känner ju igen mig ;)
Även om det nötta och skavda liksom försvinner när man är där...man blir hemmablind. Jättefina bilder som du bjuder oss på! Har du kanske flera Portugalbilder att dela med dig av så småningom?
Jag hann aldrig kika in här igår. Vi åkte till stugan för att städa och blev kvar där och där är man så gott som bortkopplad från världen. Telefonen fungerar ju men annars är det bara fåglarna och vi. Så vilsamt!
Må så gott!
Kram Ninni

Pumita sa...

Paradis är en understatement, vilken fantastisk miljö!