lördag 27 april 2013

Lördag Morgon

Vad gör man en lördagsmorgon när man vaknar tidigt och inser att dagens planering att ta tillvara den lilla sol som utlovats på morgonen spricker totalt, helmulet, kallt och grått redan vid sex-tiden, jo vid åttatiden sticker jag iväg till ett litet bageri sådär 7-8 minuter hemifrån för att köpa lite gott bröd till frukosten, på hemvägen öppnar sig himlen och ner kommer det en rejäl hagelskur.
Gjorde "skitont" i knoppen, och plaskvåt kom jag hem, men efter en varm dusch så fick det bli nybakat, ännu lite ugnsvarmt surdegsbröd med massor av bregott på, dagen är räddad;)

Vad skall man fota nu, ja inte vet jag, men jag vill fota så vi får väl se hur helgen utvecklar sig!

Ha det gott i "vädret"
annette

3 kommentarer:

Della sa...

Men brödet ser gott ut i alla fall. :) Här är det full sol, men mörka moln i kanten. Har varit ute hela förmiddagen och till och med råkat få syn på den zeppelinare som är stationerad på Skavsta den här veckan för att mäta luftföroreningar (tror jag att det var).

Bonnfrua sa...

Du lyckades bra med det fotot iaf!
Blir "wedit" sugen på surdegsbröd kan jag bekänna!

Här regnar det i skrivande stund, Maken håller på att sår så han vill inte ha för mycket regn utan få ner säden i backen först innan regnet kommer i för stora mängder.

Önskar dig en bra helg!

Jane sa...

Typiskt aprilväder! Här åskade det igår, blåste iskallt från havet och var allmänt "oskönt". Idag hade de utfärdat regnvarning men solen har lyst hela dagen ... lite surt för jag hade tänkt att vårstäda lite vid kollo men bestämde mig för att göra annat eftersom det skulle bli vått :(
Ditt bröd ser jätteläckert ut, blev med ens sugen på att baka! Ett bra sätt att "rensa hjärnan", eller hur?

Ha det bra!