tisdag 2 april 2013

Imorgon kanske.......

Om jag som nu ställt fram dammsugaren så jag inte kan undvika att se eller kliva över den imorgon när jag kommer hem, då borde det väl bli gjort, kanske......


Ha det bra, lite mycket på gång i veckan, så bloggen blir nog inte så välbesökt förrän till helgen!

annette

8 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

ho ho nu är jag åter i Tumba! Har åkt bil hela dagen och är lagomt "mör".
Nä du strömstararna for som attans fram och tillbaka efter ån....jag kan säga att jag tog massor massor med bilder hela tiden - ärligt sagt 800 - så nog fick jag jobba för att lyckas fånga några bra bilder. Jag har i och för sig ett 500 mm tele så det kanske också hjälper till. Stod 2 timmar vid bron och alla glodde som for förbi i bilarna med snöskotrar på släpen. De trodde nog inte jag var klok! ;-))

Paula i pörtet sa...

Jag skaffade mig också en Philips dammsugare, modellen heter Easy Life. Den har inte underlättat mitt liv ett dugg, jag får fortfarande gå omkring med snabeldraken själv...
Jag gjorde som du idag, en frittata, squasch, vitlök, skinktärningar och körsbärstomater i omeletten. Och svamppulver av karljohan, mums med lite parmesan på toppen.
Kramen

Anki sa...

Dammsuga är inte något jag prioriterar, men ibland måste man bara...
Ha bra dagar trots mycket på agendan :)

Della sa...

Det där är väl enda sättet... :)

Jane sa...

Ha ha, det där går inte, i alla fall inte hemma hos mig där dammsugaren stått ganska många dagar "i vägen" ... man vänjer sig :) Till slut föser man (läs jag)undan den lite med foten när man passerar.
Ganska fint ute i dag också så min dammsugning får vänta lite till, tänker ta långpromenad med hunden istället och sedan är det dags för fika när man kommer hem :)
Ha det bra!

AnnaKK sa...

Den där manicken har jag konstant ståendes i hallen - och den behöver användas varje dag, fast ofta blir det bara varannan... Beror lite på hur pass nyklippta tassar hunden har! Och hur vädret är... <:-)

Härligt solsken om dagarna nu, men fortfarande ingen dallrande värme precis. Snarare skakar man av köld, om man har råkat hamna i skuggan och vinddraget...

Men, men! Tids nog bara måste det väl bli vår även ett sånt här år!? :-)

UllaMona sa...

Idag har även jag låtit dammsugaren komma fram i dagsljuset...den har stått länge i städskåpet.

Kram

AnnaKK sa...

Nu har det gått några timmar sej jag gick morgonpromenaden med hunden - så nu har allt grus/damm han fick med sej på tassarna in trillat av på golvet... (Och jag som ändå torkade av honom så-å-å-å noga innan han fick lämna hallen...). Så! Bara till att dra fram snabeldraken då´rå!!

Trevlig fredag på dej! :-)