lördag 6 april 2013

Grönt är Skönt

Inte fotad i år;)
Men motsvarande tid 2011 så hittade jag en hel del grönt i en mapp, idag känns det nästan som om det skulle kunna komma lite snö, har inte kollat väderprognosen och det tänker jag inte heller göra, det blir som det blir!

Ha en fin lördagskväll!
annette

3 kommentarer:

Anki sa...

Grönt är skönt! En härligt grön bild... längtar efter vårens alla gröna nyanser :)
Ha en skön söndag!

Jane sa...

Åh, vad det gör gott för själen med det gröna :) Det gjorde dessvärre inte snön som låg på backen i morse ... som tur var försvann den snabbt bara solen kikade fram. Hundens inbyggda "klocka" tycker också att det är dags för varmare väder. Han ser hemsk ut i pälsen ... det som sitter kvar och inte hamnat på mattorna! Dags för trimning med andra ord! Skulle inte vara helt fel med en trimning på mig också ;))
Hoppas du får en solig dag!

Paula i pörtet sa...

Grönt är en underbar färg, den och orange är mina favoriter!
Förstår att det blir aningens rörigt hos dig nu, du får tänka på hur bra allt blir då det är klart! Choklad tillhör inte mina laster, men dom såg allt jätteläckra ut. Vi fick snö igår, vi var ute på promenad just då, idag blev jag snopen då jag tog med mig lite brödkanter till änderna och alla vattendrag var frusna. Läste om någon sjö där man hittat mängder med död fisk, vattnet hade bottenfrusit och fiskarna fick inget syre...sorgligt
Kramen