lördag 13 april 2013

Flytt fältet;)

Hallå!

Får lite frågor om nya kameran och annat, vill bara tala om jag "flytt" hemifrån under helgen pga renoveringen, har fått alla fönster utbytta, återstår snickeri och målningsarbeten, så allt står fortfarande "travat" för att lämna plats.
Har även fått en vattenläcka från taket till sovrummet när dom rev det murkna taket, vaknade natten till igår av vatten som droppade i ansiktet!! 
Nya kameran har jag fått men inte hunnit titta närmare på den,  kanske inte blir av förrän jag kommer till Portugal i maj;-))

Ha en fin helg!

annette
 
Skickat från min IPhone

6 kommentarer:

Anki sa...

Vakna av vattendroppar i ansiktet... och fy - låter inget kul alls :(
Tror inte jag skulle fixa att vänta med att prova kameran så länge.
Ha en så trevlig fortsättning som möjligt på helgen...

Della sa...

Läskigt med vattendropp i ansiktet. Förstår att du flytt. Men kameran då... kan du vänta ända till i maj? Det skulle inte jag klara.

Jane sa...

Det är nog skönt att hålla sig undan den värsta röran vid renovering, speciellt om det börjar regna in :/
Här gick lördagen bara "förbi", urtråkigt slaskväder och man blev så seg i mörkret. Som tur är skiner solen idag så jag hoppas man får lite inspiration till att göra något.

Paula i pörtet sa...

Men vad onödigt med fuktskadat tak! Tänk att det alltid måste bli nåt extra strul, räckte väl gott som det var! Tur du hade någonstans att fly! Ja så har vi här i byn, frissan beställer jag via Facebook, o sen ringer han på hemma hos mig när det är dags. Han hade salong i byn förut men det gick sig inte, så nu extraknäcker han bara, tack o lov, så jag slipper åka till stan!
Kram från pörtet där det slaskar

AnnaKK sa...

Men hu för att vakna på det viset... 8-X Man vill ju tro att det ska bli bättre när de renoverar - inte sämre!? Men förhoppningsvis är det inte en allt för komplicerad vattenskada att få upptorkad och tätad igen!?

Hoppas de snart är klara så du får lite lugn och ro igen!! :-)

Kram-kram!!!

Bonnfrua sa...

Wops, vattenläcka! Tur att det inte var avloppsläcka...

HAr nu tänkt mig återvända till datorn och kamera, har haft en välbehövlig paus och helt enkelt inte orkat komma igång igen.

Fick idag veta att jag klarade tentan jag skrev innan påsk, vilken befrielse att kunna lägga den bakom sig!

Ha det gôtt!