måndag 8 april 2013

Dagens utsikt från balkongen

Inte hänt så mycket ännu, taket ligger kvar men jag tror att hela byggställningen är klar, och det ligger takpannor på gården, riktigt spännande att se hur mycket som hänt imorgon när jag kommer hem, lite bökigt blir det väl ett tag, men det är värt precis allting!
Som Ni ser på bilden så är det mycket småhus i omgivningen, får jag själv tycka så bor jag i Norrköpings bästa område, lite blandat med hyreshus, bostadsrätter och villabebyggelse!
Skall visst fördelningsmässigt motsvara ett Sverige i miniatyr!
Går till city på 20-25 minuter, buss och spårvagn utanför knuten, naturområden med skog 5-10 minuter hemifrån, väl fungerande centrum med bra urval av handel, det är väl allt det här sammantaget som gjort att jag stått ut fram tills nu, trots att våra hus sett förskräckliga ut!


Nu en kvällspromenad i kylan, fast solen lyser ju i alla fall!

Ha det!

annette

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Det skulle ha kunnat vara utsikten från dotterns lägenhet - om hon inte bott på nedre botten, för där ifrån är det ju ingen direkt översikt av området som man ser... Men det där med blandningen av hyreshus och villor + närheten till skog och naturområden är lika. Sen bor ju hon på en väldigt mycket mindre ort, så hon går till centrum på en tiondel av tiden som det tar för dej. :-)

Jag brukar säga att jag och maken ska ta över den lägenheten när hon och killen skaffar sej en större eller köper hus, men det vill han inte höra talas om! Hm...

Så vi får väl bli kvar här ute i buschen, där närmaste bofasta grannen är en nötväcka... Och det inte kommer nån buss, fast att det skulle ta en timme att gå till centrum - minst... <:-)

Hoppas avin dyker upp idag!! Tacka vet jag den tiden (iallafall här på landet!) då brevbäraren kom med både avin och paketet samtidigt, och ända fram till ytterdörren dessutom! Men numera är den lyxen är borta sedan flera år tillbaka...

Ha en fin dag!! :-)

Della sa...

Kul med ny utsikt? :)

Jane sa...

Spännande att kunna följa arbetet sådär. Undrar vad det där gula är för något ...
Skönt med blandad bebyggelse, det blir lite mer "levande" då och mer grönska runtom kan jag tänka mig. Våra hus står inte så tätt så vi har ingen insyn till varandra, vilket jag tycker är skönt.