lördag 27 april 2013

Blått i massor

Det blev riktigt bra väder mitt på dagen så jag drog iväg ut till en favoritplats, där finns ännu inte så mycket vitsippor, men jag tror aldrig jag upplevt så oerhört mycket blåsippor som idag!
Väldigt speciell plats det här, mycket kalkrik mark och blåsipporna är så mycket blåare just här, måste bero på kalken, helt fantastiskt att få uppleva.
Verkar inte vara så många som vet vart den här platsen finns, har aldrig stött på en människa här, och jag som har så  mycket människor omkring mej på vardagarna njuter oerhört mycket av lugnet och tystnaden!

 
 
 Vi får hoppas att vi får en en liknande dag imorgon, då skall jag ut i skogen igen!

Ha en fin kväll!
annette

4 kommentarer:

Della sa...

Jättefina blåsippor. Jag har också ett ställe där det finns en massa nu, men det är ett "allmänt" ställe där man oftast stöter på åtminstone någon.

Inger Maryissa sa...

Underbara foton på de söta Blåsipporna
och fantastisk klarblå färg på dem
kram och ha en fin fortsatt kväll du också

Paula i pörtet sa...

Tänk att du har lyckats hitta ditt eget smultron---nej blåsippsställe, minst lika fint det! Jag delar blåsippsställe med alla övriga bybor men det gör jag så gärna. En liten plätt med några frusna blåsippor i en skogsdunge utanför biblioteket. Dom gladde mig oerhört, i skogen har jag inte stött på dem många gånger trots att jag vistas där så mycket. Hoppas du får bättre väder att njuta av, törs knappt säga att vi har haft sol idag!
Kramen

Anki sa...

Helt underbara! Var du vid Glans Kalkbrott? Det brukar finnas både röda och rosa där också...
Ha en fortsatt bra dag!