söndag 31 mars 2013

Vår Fantastiska Natur

Lika förtrollande varje år den här tiden på året, vi har ju fortfarande kallt om nätterna, lite kyligt även på dagarna, i lä så värmer solen riktigt skönt!
I år syns verkligen skillnad i naturen om solen kommer åt att värma eller ej, alla bilderna är fotade idag, det skulle jag inte tro på om jag inte knäppt dom själv;)
Ha en fortsatt skön Påskhelg!

annette

6 kommentarer:

Della sa...

Och vilket väder vi har haft idag. Tog bilder på alla vårantydning jag kunde hitta och på några ställen luktade det till och med så där som det kan göra om blöt vårjord. :) Fina blommor du har där. Mina är fortfarande ynkliga.

AnnaKK sa...

Solsken här hela dagen idag, men inte nån brännande värme precis. Men till räckligt ändå för att några krokusar skulle veckla ut kronbladen i min rabatt också. :-)

Men måtte det bli varmare snart!! Jag har en halv trädgård i krukor ståendes vid balkongdörren nu, som skulle behöva få komma i jorden utomhus istället. Men det går väl inte ens att gräva två centimeter ner ännu, så de får faktiskt tåla sej lite till... <:-) (Det är överblommade vårlökar av olika slag som jag tänkte skulle få en chans att blomma ute i trädgården nästa vår).

Anonym sa...

Svar: Tentan ska jag ta tag i igen imorgon, har jag tänkt. har en fråga kvar... Och på tisdag är det inlämning.

/AnnaKK

Jane sa...

Vilka kontraster! Här har solen tagit ganska rejält på snön men några krokusar kan man inte se än, kanske ngn bladtopp om man tittar noga :) Mamma gick förbi bikuporna bakom min kolonistuga och bina var faktiskt igång och flög ut och in redan. Bara att hoppas att de får sockerlösning av biodlaren så de inte hinner svälta ihjäl innan blomstren kommer.
Utställningen gick kanonbra, massor med besökare, även Rolf Lassgård hittade till oss :) Många fick sina saker sålda och det var extra kul.

Pysselfarmor sa...

Det kändes litet konstigt att det fanns/finns massor med snö i Tumba när vi åkte till gården i norr för att fira påsken. Det brukar vara barmark i Tumba med blommande vårblommor....och förmodligen ligger snön kvar nu när vi återvänder på tisdag.
Kul att du tittar in på mina fotobloggar ;-)
Ibland finns det andra bilder på min hantverksblog ('fniss)

Anki sa...

Det är verkligen kontraster! De underbara gula krokusarna som utstrålar solens värme och den kalla torpstugan med underbar snickarglädje... ja det är stor skillnad :)