onsdag 13 mars 2013

Så var det dags igen då

Japp, sent igår fick snösvängen ta fram sina fordon igen och sedan har det väl snöat mer eller mindre hela dagen, olyckor förstås, verkar inte som det hjälper att vi haft vinter snart i 4-5 månader, kommer det mycket snö så kör folk ändå för fort(:


Har slitit hårt idag, latmasken slog till efter beskedet om mässling/avstängning i fredags, sparade allt som skulle gjorts i helgen plus lite till, lite press måste jag tydligen ha för att göra sådant jag inte riktigt tycker om, typ städa och annat;)

Börjar jobba imorgon och det känns bra för den här ledigheten var ingen hit, vågade inte ens gå och klippa mej då det ju då hade funnits risk att smitta någon som inte heller haft mässlingen!

Ha det bra i veckan!
annette

7 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Jasså latmasken slog till! Jag skulle kunna skjuta upp det mesta av hushållsarbetet hur länge som helst, det enda som är skoj är matlagningen, fast inte varje dag utan när andan faller på. Snabeldraken har fått jobba idag liksom moppen, jag försöker ta det i min takt i veckorna så helgerna blir lediga för roligare aktiviteter. Men, snart stundar fönsterputs o det är karlgöra det!
Lycka till på jobbet, inga flera epidemier får vi hoppas
Kramen

Della sa...

Tråkigt när ledigheten liksom kommer fel.

Pysselfarmor sa...

Visst är det märkligt att folk kör i över 100 knyck fastän det är dåliga vägar och snöyra!

Anki sa...

Fungerar som du... måste ha lite press på mig för att "få ändan ur..." Skönt ändå att du inte blev sjuk och att du kan återgå till jobbet :)
Visst är det konstig att folk aldrig lär sig... lär sig att det inte går att köra som om det vore sommar ute... man undrar hur de tänker...

Jane sa...

Här kom det inte speciellt mycket snö, 2 cm kanske sedan har det varit klarblå himmel för hela slanten, vilket uppskattas till fullo! Tråkigt bara att behöva vara kvar på jobbet till kl. 21 (föräldramöte). I morr´n är det fredag (igen), inte klokt vad veckan har gått fort bara för att vi hade studiedag i måndags.
Skönt att det inte blev något sjukdomsutbrott i alla fall för dig! Ha det bra!

Bonnfrua sa...

2dm snö fick vi i denna länsända. Men solen har jobbat på att få bort den idag.

Skönt att du slapp bli smittad! Är det inte runt Järna det blir utbrott där ibland då de inte vaccinerar sina barn???

Kan ärligt talt inte förstå det, men så har jag ju sett konsekvenser söderut... Blindhet, hjärnskador mm.

AnnaKK sa...

Nä, att bli isolerad i hemmet på den grunden är ju snudd på som att få en elektronisk fotboja från kriminalvården... :-I Men det viktigaste var väl trots allt att du klarade dej från att bli sjuk - det lär ju inte vara så bra att få nån av barnsjukdomarna i vuxen ålder, men mässling är kanske allra värst?

Igår var det nästan sanslöst mycket rapporteringar på lokalradion och trafikolyckor än här och än där ute på vägarna. Okej att det hade kommit snö, men så här års tycker man ju ändå att folk ska vara rätt vana vid vinterväglaget!? Eller har många redan skiftat om till sommardäck??? Just nu känns det som om man kan behålla dubbdäcken till framemot midsommar eller nåt sånt. Undrar om tjälen har gått ur jorden då så det ens kommer att vara möjligt att få ner en midsommarstång i marken? 8-X

Trevlig fredag och helg på dej!! :-)