torsdag 28 mars 2013

I år varade Julen faktiskt Till Påsk

Ja, så blev det ju när allt Jul/Nyårsfirande blev inställt pga. lunginflammationen jag åkte på.
"Tålde" inte ens att se mat och det mesta åkte i soptunnan, men min favorit "Kalkonskinkan" från Visätters Gård var inte tillagad, så nu har den åkt fram ur frysen och blev tillagad igår.
Och givetvis blev det provsmakning, så gooooooood, många säger att kalkon blir torrt, tror nog den här bilden talar ett annat språk, så saftig och god, tillagar den i ugn precis som vanlig skinka!
Och ett plus med detta är att jag verkligen vet att köttet kommer så där 3-4 mil från Norrköping!


Idag skall jag göra allt jag inte gjort under veckan, (som vanligt alltså;)
Ha en bra dag!
annette

2 kommentarer:

Anki sa...

Ååh... den ser verkligen god ut :)
Ha det bra!

Paula i pörtet sa...

Mmm ser ut precis som en "vanlig" skinka. Vi griljerade också en helgskinka, från Siljans Chark, o nu har jag jättemycket skinka kvar...tror vi ska äta lite pytt idag och så fryser jag ner resten för framtida behov. Skinkomelett kan ju vara gott någon gång, kanske smart om man skär ner den i kuber redan innan nerfrysning ?