torsdag 28 mars 2013

Glad Påsk


Nu stänger jag ner här, skall fira Påsk både här och där, så blogga lär jag inte göra förrän i slutet på helgen!

Önskar alla en fin Påskhelg, då menar jag även alla som är här på bloggen vid varje nytt inlägg och ibland flera gånger på samma inlägg utan att skriva någon kommentar.
 Roade mej för första gången (och troligtvis sista)  häromdagen med att kolla statistik och det var ju verkligen en upplevelse, finns personer som timme efter timme sitter och spanar på inlägg efter inlägg, jag fattar ingenting!
Uppdatering efter Janes kommentar, det underliga jag upptäckte rör inte Er som jag har kontakt med i vanliga fall, utan det är för mej helt okända personer!

Ha det så gott!

annette

7 kommentarer:

Jane sa...

Önskar dig också en riktigt Glad Påsk! Hoppas du får fint väder och kan njuta av ledigheten.

Får väl erkänna att jag kan kika in någon gång utan att skriva något just då (för att jag är så nyfiken på dina inlägg och bilder) men jag kikar alltid in senare och kommenterar :)

annette sa...

Jane, Du var inte med på det underliga jag upptäckte!
Så gör jag också hos Dej ibland, speciellt när Du laddat upp många på en och samma gång;)

BrittMarie sa...

Jag önskar dig en riktigt glad påsk! Så bra att ha en kalkonskinka sparad. Den såg verkligen läcker ut.
Kramar till dig

Anki sa...

Glad Påsk till dig också! Vi kommer inte att ge oss ut med husbilen den här helgen - tanken var så, men vår väg är fortfarande alldeles för isig för att åka på utan dubbdäck. Barn och barnbarn kommer hit så det kommer säkert att bli fullt upp :)

Pysselfarmor sa...

Fortsätt att ha en skön Påsk!
Nu ska jag i varje fall glo på de inlägg jag inte sett sedan sist jag var här. Har en litet seeeeeeeeg uppkoppling just nu från gården i norr.

AnnaKK sa...

Glad Påsk på dej!!! :-)

Om du vill ha lite snö så kan jag skicka molnen vidare nordost ut! ;-)

I övrigt står jag fast vi min önskan om att våren ska börja på tisdag - men gärna redan i morgon, naturligtvis. Eller varför inte nu genast på momangen!? 8-)

Ha det gott!!!

Paula i pörtet sa...

Bara jag som tassar omkring och läser ikapp...statistik ja, det var ett tag sedan jag kollade min. Men, jag vet att det har tillkommit en del nya läsare hos mig, bybor som inte gör något väsen av sig...men ryktet om att jag bloggar sprider sig nog här på lilla orten ändå. Och det tycker jag bara är skoj!
Kram