fredag 15 mars 2013

Det var mars 2012 det!

Idag har vi 15 mars, imorse var det minus 17,5 grader här i Norrköping, när jag kom fram till Söderköping visade termometern i bilen minus 21 grader, funderade då på att fortsätta några mil till och kolla om det blev ännu kallare, men tiden förbjöd det;)
Den här bilden fotade jag 10 mars förra året, minns dagen mycket väl, knappast ingen snö kvar, ljuvligt skönt i solen, det fanns lite is kvar ute i Skärgården, men allt andades vår och vi satt på en berghäll och fikade, den 18 mars som är på måndag bytte jag förra året till sommardäck, skall jag inte göra i år, snökaos väntas här i Östergötland nästa vecka.
Kan ju inte annat än vara fascinerad av hur olika det kan se ut vädermässigt i vårt land, fast det är rätt bistert med minus 21;)


Ha en fin helg!

annette

3 kommentarer:

Anki sa...

Ja du, det är väl bara att försöka stå ut... -20 igår på morgonen och -17 idag... men solen skiner... eller nästan - den är på väg upp i alla fall :)
Fin vårbild, men det tar nog ett tag till innan det blir dags för sjösättning i år.
Ha en bra helg!

Della sa...

Alltså brrr!

Jane sa...

Ja, vilken skillnad det är år från år. När en av mina grabbar föddes (15 april)för 28 år sedan var det snö ute och jag åkte till BB med yllekappa och vinterstövlar. Två dagar senare när jag skulle hem så hade alla krokusar poppat upp och grannarna satt ute på gården i bara linnen och solade. Jag kokade i min vinterkappa. Det kan gå fort med våren :)
Här är det svinkallt på natten men solen värmer verkligen på dagen så snön håller på att töa bort. Det värsta är isen som blir på alla gångbanor :/ Ha en fin lördag!