söndag 31 mars 2013

Det blev inte mycket kvar där inte:)

Alla Krokusar behöver ju inte se likadana ut på bild:)Ha det!

annette

5 kommentarer:

Anki sa...

Älskar krokusar! De är så tacksamma som fotoobjekt - så vackra när man tittar in i djupet!
-11,2 minusgrader just nu - solen är på väg upp - det bådar för ännu en fin dag :)

Paula i pörtet sa...

Inte ens en tussilago har ännu tittat fram, ifjol hade kanadagässen anlänt och det fanns öppet vatten i Björsjö...
Ändå gillar jag det här på något vis, att det är soligt och lite kallare gör mig inte så mycket, hellre det än regnigt och varmt. På det här viset drar våren ut sig lite längre, annars brukar den fullkomligt explodera på bara några dagar. Nu ska vi upp till slalombacken, en riktig långpromenad med korvgrillning har vi planerat
Kramen

Della sa...

Vilken spännande bild. Alla krokusar måste verkligen inte se likadana ut, det vore ju för tråkigt. Gillar vad du har gjort här.
Kanondag igen! Låt oss hoppas på fler.

Jane sa...

Oj, fick titta till två gånger innan jag insåg hur bilden egentligen var :) Tänkte mig en blå himmel med lite lätta skyar och att - där hade minsann Anette tagit fel på krokus och nejlika, ha ha! Häftig bild!
Idag har jag tagit långpromenad i solen, pratat med tavelköparen, varit en snabbis på IKEA och köpt några ramar, fikat och slappat framför datorn ... en bra dag :)
Nu ska jag sätta igång att göra lite fler bilder, blev lite "taggad" som du kanske förstår ;)
Ha det bra!

BrittMarie sa...

Jamen hallå! Äntligen kom även jag på hur man skulle fokusera blicken. Jag trodde det var en gul söndertuggad krokus. Vad var det och ta kort på, tänkte jag mitt fån. Det var nog Jane som fick mig att titta till lite mer. Nu vet jag att allt inte är som det ser ut som :)
Kram