söndag 24 mars 2013

Det är nog lite vår i luften trots allt!

Ja,jag anar det i alla fall trots att det fortfarande är ganska så kallt, eller också längtar bilfantasterna lika mycket efter vår som vi fotofantaster gör.
Fick syn på den här bilen när jag var på väg hem idag genom industrilandskapet, såg bara bilen först och blev helt salig, för jag har ägt en "bubbla" och är fortfarande lite "kär" i dessa bilar.
 Tog en bild och då dök det upp en kille bakom bilen, han såg inte att jag fotade, tänkte väl inte heller säga ngt, men sedan fick jag se den fina dörren och frågade om jag fick fota precis när han skulle åka iväg, då undrade han om han skulle gå ur, men se det fick han inte, och fota fick jag:)
Fast jag berättade inte att bilderna skulle hamna på en blogg;))


 

På tal om bilar förresten, promenaden idag föranledes egentligen av att min bilfirma erbjöd 10% på service som bokades idag när dom körde en drive för en ny bil och hade helgöppet, skulle serva min inom en månad så då tyckte jag att det kunde jag väl utnyttja.
Jo jag skall serva den snart, men jag bytte också bil;-))
Tycker om min bil men tycker den har lite för lite lastkapacitet och tänkte nästa gång (om ett år) byta till en combi och så en annan motor med mer "klös" i, har ju köpt bil flera gånger av samma säljare så jag nämnde det, och jag vore väl idiot om jag inte gjort affären idag.
Dom två år jag haft nuvarande bil har inte kostat mej många kronor i värdeminskning, en massa rabatter hit och dit, suveränt inbytespris, gratis löstagbar dragkrok m.m.
Så kan det gå när man är ute efter att tjäna 10% på en bilservice;-))

Ha en bra start på veckan, själv semester hela veckan, och den skall jag enbart njuta av, ingen mening med att vårstäda som var tänkt, renoveringen startar ju vecka 15. Jippi!

annette

3 kommentarer:

Anki sa...

Grattis! Till fina bilder med snygg bil och han som kör ser ju inte heller illa ut :)
Gillar också gamla VW - svärmor hade först en gammal svart som hon bytte till en läckert röd... åh, vad jag gillade den!
Grattis till bilbyte också... kul! Antar att du bjuder på en bild så småningom :)
Ha det gott och njut av semesterveckan!

Paula i pörtet sa...

Hmmm hej förresten, funderar på bubblan jag. Hade en 1976 då vi bodde i en röd liten stuga på landet, jag födde min dotter och hennes far åkte iväg och jobbade i Iran. Första jag gjorde på morgonen var att starta bilen så den hann bli lite varmare innan lilla bebisen skulle i, började jobba heltid då hon var fem månader..Sen minns jag att rutorna immade igen så hemskt att jag var tvungen att ha lilla sidofönstret öppet och satt och huttrade i flera mil. Så, jag vet inte om jag har så positiva minnen av just den bilen...
Men snygg var den och chauffören inte minst! Och du har skaffat dig ett nytt fartvidunder med klös i, jo jag tackar. Nu går ingen säker på vägarna!
Ha en underbar semester kära du!
Kram

Jane sa...

Oj, vilka läckra bilder, speciellt den med killen :) Det var ju bussigt att du fick fota honom i bilen.
Här har det varit riktig vår idag, snön började smälta undan rejält. Fler sådana här dagar så ska vi nog snart se barmark :)
Kul att du gillade mina "småtavlor", de sitter nu uppe i utställningslokalen inför pressvisningen (där ville man ju vara med på ett hörn). På fredag ska jag ner dit för att fixa lite med caféet som jag ska ansvara för. Tänkte fota hela "verket" då så ni får se hur det blev. Kul men stressigt var det att göra dem :)