tisdag 26 mars 2013

Häxbrygd

Japp, bara att sätta fart nu, återstår endast två dagar innan vi återigen skall dra iväg till Blåkulla!
Var lite dåligt med "häxbrygden" förra året, minns att den tog slut redan innan vi kom iväg, så nu har jag skaffat en STOR tunna som vi kan samla in i.
 Lovar att jag transporterar tunnan på min kvast, har uppdaterat kartorna i GPS:en, så följer Ni bara mej så blir det inga problem! (Hoppas jag;)


Solen lyser även idag, igår var det riktigt varmt när morgonkylan gav med sig!

annette

4 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Haha, hur ska du balansera dendär på kvasten?
Torsten mår bättre o bättre, det verkar också som att han känner av svansroten, däremot är resten av svansen dökött...men vem vet, det kan ta lång tid att läka skadade nerver så han får vara. Han gosar för fullt med Maxi som dock känner sig aningen obekväm med en kurrande katt i knäet.
Inte behöver Blinka några kläder, på dagen är det dagsmeja och hon rullar sig i snön i flera minuter, antar att det kliar efter klippningen. Men så olika tempo de två kompisarna håller, mina armar har blivit en meter längre bara på ett par dagar, en stannar och snusar och den andra hänger längst fram i kopplet hela tiden, hihi
Kramen vi ses i Blåkulla

Jane sa...

Ha ha, hänger på så klart :)) Får väl trimma kvasten så jag hinner ikapp ända här uppifrån Norrland.
Om du har tid så kolla http://www.svt.se/nyheter/regionalt/svtgavleborg/ sändningen 19.15, ca 5 min in i programmet så får du se en skymt av mina småtavlor (får nog gå dit och sätta upp dem ordentligt)Då får du en uppfattning iaf av hur de ser ut :)

Pumita sa...

Haha, åh jäklar vilken bred kvast du måste ha! ;) Härligt med sol, förhoppningsvis fortsätter det i samma stil så att flygresan blir angenäm.

Pysselfarmor sa...

näää den där hade jag avstått om jag kommit i tid hit...nu slapp jag ju
;-)

får litet spykänslor eftersom jag som liten flicka (5-6 år) såg mina bröder "slanga" bensin från ett sådant fat. Och då skulle jag vid obevakat tillfälle göra likadant....jag blev väldans yr och spydde...så blotta synen av bensinfat gör att jag får känslan tillbaka....