lördag 9 februari 2013

Tyvärr inte!

Tvättar idag, men min tvätt får tyvärr torka i tumlaren, kom då att tänka på hur gott det luktar om tvätt som får torka ute i det fria, men det lär dröja för det fortsätter att snöa här även idag!

Får nog bli en mysdag med bokläsning här idag, känns inte så lockande att vara ute!

Ha en fin dag!
annette

6 kommentarer:

Jane sa...

Åh, vad härligt med sommarbild, sol och framför allt - färger :)
Här skulle tvätten garanterat torka snabbt ... frystorka ; Det blåser som sjutton, iskalla vindar och snön ligger i drivor, inte alls så kul att behöva gå ut med hunden idag.
Det blir nog bok här också men ljudbok, ska försöka mig på det här med Wordpress plus att jag gjort en "Janes Art Journal" blogg ... där jag ska skriva på engelska, hrm ... blir väl mer "svengelska" ... vet mina brister i grammatiken ;)
Ha en bra dag, trots vädret!

Anki sa...

Ja, så är det... tur ändå att torktumlare finns, för det är inte kul med droppande tvätt i lina över spisen :)
Visst längtar man efter sommardoftande lakan... men det tycks dröja ett tag till...
Härlig bild - nu längtar man verkligen efter en lite mer färgrik omgivning!
Ha en trevlig lördagskväll och en skön söndag!

AnnaKK sa...

Jag tänker ju aldrig på hur skönt det är att kunna tvätta precis när man vill!? Blir en maskin var och varannan dag... :-) Men det är väldigt sällan jag hänger ut nån tvätt på tork - för nog sjutton är det då ALLTID nån fågel som lyckas få in en fullträff på ett lakan eller två då!? 8-X

AnnaKK sa...

Svar: Jag förlustade mej på Pingstkyrkans Second Hand igår - det är ju så kul att drälla omkring på såna ställen nu när man pluggar formgivning och stöter på exakt samma sorts gamla hushållsprylar osv i kurslitteraturen som på loppisar/secondhand! :-D Men man handlar ju för mycket också... Två kassar med olika pinaler hade jag med mej hem igår. Så nu skulle jag behöva slänga bort åtminstone en kasse överflödiga saker också... <:-) Hm!? Kanske får ägna den här dagen åt lite skåp- och lådutrensning!? :-D

BrittMarie sa...

Å, nu längtar man efter att få hänga sin tvätt ute! Det är ganska fiffigt det där att bara veva ut linan utanför sitt fönster. Nog måste man väl kunna hala in tvätten som en rundgång? Eller kanske tvätten kommer in till grannen tvärs över gatan ;)
kram

Erik Semlan sa...

Läcker bild, fina fönster. Mycket trivsam stämning i fotot! Skulle säkert funka till fönstertemat. :-)
Många härliga foton som jag kikat en del på. Ska kika mer när jag har tid. Jag återkommer. ;-)