torsdag 28 februari 2013

Kunde inte motstå

Brukar avstå från att köpa jordgubbar den här årstiden för ofta brukar dom vara lite sura, men idag kunde jag inte stå emot, och till min förvåning så var dom riktigt söta och goda, så nu finns det inte några  "gubbar" kvar till imorgon fredag som var tänkt;)


Ha en bra början på slutet av veckan!

annette

8 kommentarer:

Della sa...

Lika bra att ta dem direkt. :)

Paula i pörtet sa...

Hej! Köpte jordgubbar förra helgen, dom var jättstora och halvmogna, alldeles vita vid roten. Smaken var sådär, men ändå ganska okej. Sen glömde jag kvar några i grönsakslådan i kylen och var chockad, de hade möglat fast de fortfarande var kart! Jaja, nu väntar jag nog på lite mognare variant.
Ha en finfin vårvinterhelg, kanske fotolusten infinner sig?
Kram

Jane sa...

Oj, man får nästan lite sommarlängtan. Förra året tyckte jag faktiskt att sommargubbarna var alldeles för sura, men det berodde väl på frånvaro av sol, kan jag tänka.
Har suttit framför datorn hela dagen för att få ordning på nya bloggen. Har lite kvar att göra men den får vara så där tills vidare ... Om du går in på gamla bloggadressen länkas du vidare, förhoppningsvis :)
Håller på att blåsa bort här, har ni det blåsigt också? Så fort värmen kommer ska det sätta igång att vina runt husknuten, typiskt!

Anki sa...

Förstår att de var svåra att motstå... ser såå goda ut!

AnnaKK sa...

"Så kan det gå när inte locket är på"... ;-)

Solsken är ju bra för jordgubbar, och sådant tycks det bli en del av idag också. Härligt!!! Fast det stjäl onekligen uppmärksamhet från mina studier... <:-I Får väl hoppas att det snart blir så varmt så man kan sätta sej utomhus nånstans och läsa!?

Trevlig fredag och helg på dej!!! :-)

UllaMona sa...

De ser verkligen mumsiga ut, tänk att det finns färska att köpa nu... jag kör med djupfrysta.
I går var jag på Lopme Naestie i Funäsdalen och höll fullkomligt på att blåsa iväg utåt Funässjön , stormbyar på 18-20 m/sek och täta snöbyar..men trevlig att träffa folk norrifrån.
Kram

Pysselfarmor sa...

;-))
ååå nu ångrar jag att jag inte stoppade ned jordgubbskartongen i korgen. Jag tänkte att de säkert var träiga och sura, så de fick ligga kvar på hyllan.

Kul att du har hittat färgklickar och börjat fotografera igen! :-)
Ha en underbar helg!

Pumita sa...

Mm, jag önskar att jag fick smaka! :)