söndag 24 februari 2013

Det var ju roligt det här;)

Lika bra att passa på när det känns kul att "pula" med bilder, finns ju oerhört mycket udda detaljer i Industrilandskapet som är kul att fota.
Önskar att jag kunde ta mej in i dom byggnader som fortfarande är orenoverade, måste ju finnas en massa spännande att fota där, men även om andra lyckas ta sig in så lyckas aldrig jag hitta en olåst dörr;(

 

Ha en bra start på veckan!

annette

7 kommentarer:

Pumita sa...

Svårt att cykla på den... men effektfullt på bild! ;)

Arto sa...

Hej
Tack för senast. Hoppas att du hann "fika" innan den smälte bort ;)
Kul att du fann lite inspiration. Härliga bilder där fantasin får jobba.
Jag gillar "långe filuren" på trädet i förra inlägget.
Ensam och övergiven i det varma ljuset.

Med vänlig hälsning, Arto

Pysselfarmor sa...

Kul att du tittar fram från ditt ide!
:-))

Anki sa...

Härligt att lust och inspiration återfunnits! Visst finns det hur mycket som helst att fota där i Industrilandskapet och jag har också ofta hoppats på att hitta en olåst dörr :)
Ha en bra vecka!

AnnaKK sa...

Härligt att både fint väder och fotolust infann sej i helgen! :-) De där gamla industrierna ter sej bara mer och mer spännande ju mer jag får se dem på dina bilder. Har ju aldrig varit där i verkligheten, men nästa gång vi passerar Norrköping (när nu det blir???) måste det nog bli ett stopp.

Nu ska jag strax flänga iväg till biblioteket och se om jag kan hitta något som jag kan läsa istället för mina dödens jobbiga engelska kursböcker. En ny delkurs startar alltså idag! :-)

Della sa...

Jättesnygga bilder, helt i min smak.

Paula i pörtet sa...

Hej igen, vi har ett gammalt pappersbruk på orten som är helt förstört av tidens tand och huliganernas framfart. Kommunen har undersökt marken som är mycket förorenad men man har inte lyckats få loss medel till sanering. Området är inringat men det ser enkelt ut att forcera. Har dock inte provat.
Här smälter snön undan så det bildas stora kala fläckar på vägarna där man får gå och bära sparken, hur kul är det på en skala? Nå, snart får han vila några månader men hela mars är ju framför oss!
Kram från pörtet