måndag 28 januari 2013

Vårkänslor i Hästhagen!

Så tyckte i alla fall jag att det kändes när jag passerade en ridskola i lördags, finns precis i min närhet och så här "kärvänliga" och på "hugget" brukar dessa hästar inte vara!
 
 
 
I morse hade det kommit en del nysnö, men under dagen så tror jag det regnat och både den snön och lite till hade försvunnit när jag blev "utsläppt" vid 17-tiden!
Våren är här säger jag som är den sanna optimisten;)
Ha det gott!
annette

9 kommentarer:

Jane sa...

Hästarna tyckte nog att det var jätteskönt med lite mildare temperatur. Här har det blaskat rejält idag, tänkte på dig och din rena bil när jag åkte hem ... min bil blev ännu smutsigare av alla "duschar" den fick av mötande trafik :( Man vill ju inte ta i den ens men jag var tvungen att fylla på spolarvätska när jag kom hem.
Våren får komma efter den 12 februari, vi ska nämligen ha friluftsdag då med skidåkning. Vore bra med lite snö kvar då ;)

annette sa...

Jane, min bil är inte ren längre, men det struntar jag i, hinner väl tvätta den igen till helgen om "våren" kvarstår:)

Paula i pörtet sa...

Hej, plus hos mig också, ojoj vad sparken den slinter.
Det är tragiskt med ensamheten i städerna, jag är övertygad om att man håller koll på varandra på mindre orter på ett bättre sätt.
Underbara hästfoton!
Kram

BrittMarie sa...

Ja, har hästarna vårkänslor, så är nog våren på G!
Kram

AnnaKK sa...

Igår var det absolut vår i luften här - det var så milt och mjukt, lixom. :-) Idag har jag knappt varit ute nåt än, men för en stund sen snöade det lapp-vantar... Fast såna bakslag hör ju också övergången till vår till, så! :-)

Här brukar det ligga täcke på samtliga kusar som finns uppstallade på och kring traktens ridskolor. Jag misstänker att det inte enbart är för att de kanske skulle frysa annars, utan för att de inte ska göra som den vita hästen på ditt ena foto: Skita ner sej så förbonkat!?! :-D

Bodypalace sa...

Åh den första och sista bilden var riktigt vackra :)

Anonym sa...

Så läckert och snyggt redigerat!
Numera är även min bil tvättad, men så fort jag lägger ur handbromsen är det historia... :-)

//Bonnfrua

Anki sa...

Härliga bilder på hästarna... ååh vad jag gillar dessa djur - tänk när man hängde i stallet varje ledig stund :)

Pysselfarmor sa...

Underbara bilder!
ha det gott!