fredag 18 januari 2013

Trevlig Helg!

Trevlig Helg önskar jag tillsammans med en "snöig" figur som jag tycker liknar en stor pudel:)
Jobbat en vecka, känns bra med "nya" kollegorna, men visst har det varit tufft med nya maskiner och så tar det väl lite tid innan jag känner mej helt ok efter lunginflammationen, det får ta den tid det tar!


Vi skall visst få rejält kallt och lite sol, solen ser jag fram emot och varma kläder det har jag, så ute skall jag vara, är nog bästa medicinen!

Ha det gott!

annette

9 kommentarer:

Jane sa...

Wow, vilken läcker "formation", håller med dig, det ser ut som en pudel :)
Sänkning av hyra lär nog inte ske i första taget ... det kommunala bostadsföretaget ska höja sina hyror med över 3% och då brukar de övriga göra lika. Har stått ut med äckliga tapeter, hål och flagande färg i taket, ej fungerande lampa i kyl osv, osv men nu är det SLUT! Tänker vara på dem som en igel, de ska minsann få veta att jag bor här ;) Började lite snyggt igår med stopp i avloppet och då när de ändå skulle in så kunde de byta packning i kranen ... tror du det skedde? Nä! Stoppet är borta, för tillfället, jag hör hur det gurglar långt ner i väggen ... men kranen läcker fortfarande.
Garaget tillhör det kommunala så där fixar de så fort man ringer, betydligt bättre service! Mitt lås fungerar igen, lite märkligt var det att det konstrade på exakt samma dag som förra året.

Ta vara på solen och ha en bra helg!

Nette Cecilia sa...

häftig bild trodde det var en pudel på lilla bilden ,trevlig helg ,nette

Pysselfarmor sa...

ååå vilken bild! men jag tänker på en annan hundras, som har så där långt krullig päls, men det är typiskt att jag inte nu kommer på vad den heter. Jag återkommer...säkert klockan två i natt!

Pysselfarmor sa...

ha! Två minuter senare kom jag på det. Komondor!

googla på det ska du få se att det är den hunden denna vackra isformation liknar!

Anki sa...

Håller med Pysselfarmor - precis som en komondor... deras päls är som vita tjocka snören...
Häftigt med isen! Jag var till sta´n igår - tog några bilder vid vattenfallet bakom De Geer... kommer kanske i bloggen...
Önskar dig en skön helg!

Ragnvi sa...

Morning mitt i trasslet! Härlig bild...på pudeln!
Skönt att läsa att det verkar gå bra för dig att jobba...jag vet snart inte hur man gör! Mina luftrör verkar inte gilla kylan heller...och rejält kallt är det här!
Kramen!
Ragnvi

annette sa...

Instämmer helt om att det ser ut som en Komondor, har sett den hunden, men aldrig vetat vad den heter!

Inger Maryissa sa...

Så fint foto !!
Önskar dig också en riktigt fin helg.
kram

Paula i pörtet sa...

Vilken häftig bild, rastafari-frilla på jycken kanske?