tisdag 8 januari 2013

Skall jag inte göra idag!

Helt sant, mycket galet har jag gjort, men paddlat kajak/konot på vintern har jag aldrig gjort;)


Skall nog fika istället!
Ha en bra dag!
annette

7 kommentarer:

Viola sa...

Låter klokt :) jag är inne på kopp nr 2, ha de, kram

Bonnfrua sa...

Har hunnit med fm-fika också, snart lunch och arbetskväll.
Håller dina envisa baciller på att ge sig eller har de dig ännu i sitt grepp?

Anki sa...

Lägger till mig som följare till dig... och på min länklista också... kul med bloggare från samma närmiljö... och så har du massor med jättefina bilder!

Della sa...

Blev det bra fika?

Jane sa...

Åh, jag vill också vara hemma och fika ... hann bara med en halv kopp idag på jobbet, för övrigt har det varit full rulle.
Det var kul att träffa barnen, de verkade som om de tyckte det var kul att komma tillbaka till skolan också - de sken som solar allihopa :)

Paula i pörtet sa...

Hej! Hoppas du är pigg och kry nu såhär på nya året, och har fått en bra start på nya baslägret!
Jod¨, Aston får vara i möblerna hemma också, däremot kommer han inte att få hemlagad hundmat hemma, där är det bara torrfoder som gäller. Inte har ungdomarna tid att stå och koka mat i timmar...men för mig är det en kär hobby att laga mat, oavsett om det är till människor eller djur, brukar alltid bli lika uppskattat
Kramen

AnnaKK sa...

Har inte kommit så långt som till fikat än idag, men en somrig arkivbild har jag iallafall letat upp till dagens blogginlägg. :-)

Jag skulle vilja testa att paddla kajak nångång. Det ser så himla mysigt ut! Och måste vara enormt mycket stabilare än kanadensare!? (Som är det enda jag har paddlat, förutom en gammal surfingbräda...).