tisdag 29 januari 2013

Inte jag!

Neeej, jag vet inte om det känns speciellt lockande att checka in där, t.om så att det känns bättre att checka in i tvättstugan vilket jag skall göra nu, men checkar Ni in så får Ni gärna tala om vad det fanns för spännande där;)Slutat tidigt idag, har tagit en lååång promenad, och det är ju otroligt nog så att det känns lite våraktigt i duggregnet!

Ha det bra!
annette

4 kommentarer:

Anki sa...

Spännande... undrar vad man kan förvänta sig vid incheckning där?

Jane sa...

Det där var en annan sorts "hemlighus" än det med hjärta på dörren ;)
Man ser ju att det är en dörr därinne och jag tror absolut att den leder till en annan värld, precis som klädskåpet i Narnia! Kanske man träffar på en snäll fé som gör vår?

AnnaKK sa...

Man kanske kan köpa sej en biljett till sommaren i den där luckan!? :-)

Idag har det inte känts riktigt lika vårigt i luften här som vad det gjorde igår. Det har både snöat och regnat, och allt är så slaskigt så man knappt kan gå ut och gå. Jo, om man tar gummistövlar på sej så går det nog - men förmodligen är det ganska halt på sina ställen så jag har faktiskt undvikit det...

Jag har aldrig haft nån vidare studiedisciplin, så det blir väl med den här kursen som med alla andra skolor och kurser jag har gått: Det får bli lite som det blir - men åtminstone tillräckligt bra!? <:-)

Paula i pörtet sa...

Hej, såg inte så lockande ut, om det nu inte står en helikopter bakom kuren som transporterar mig mot nya djärva mål!
Du bytte väl till gummistövlar nu, det blir några blöta dagar..
Kramen