torsdag 31 januari 2013

I väntans tider

Förstår att husvagnen väntar både på våren och lite bättre draghjälp, lär nog inte komma ut på så många och långa äventyr om cykeln skall dra;)


Nu jobb!
Ha en bra dag!
annette

5 kommentarer:

Anki sa...

Ja, vem väntar inte på våren? Bara två månader kvar till det är dags att hämta ut husbilen :)

Bonnfrua sa...

Häftig bild, kul att du hade kameran till hands när den dök upp.

Utanför mitt "datorfönster" ligger åkrarna nu så gott smom bara, allt går i en brun-svart-grå ton. Tänker som så att när våren kommer är min vetneskpliga metod-kurs slut och fritiden återvänder. Det blir ju oceaner av tid över då. Eller??

Paula i pörtet sa...

Hej!
Internet svämmar ju över av roliga bilder, de flesta stjäl jag på facebook. Där ligger många profiler med bara kuliga bilder, jag lagrar dem o använder när jag finner det lämpligt. Inte skäms jag över det heller, anser att om man snor bilder som inte visar personer och som någon valt att publicera under rubriker som funny pictures då vill dom gärna att de sprids vidare. Eller vad tror du?
Kramen

UllaMona sa...

Jag tror att husvagnen väntar på att ngn arbetare ska komma, det brukar se ut sådär t.ex utanför ngn gruva i norr. De som jobbar som f´n,på veckorna , huvudsaken de har någonstans att sova...åker sedan hem på sin långledighet.

AnnaKK sa...

Igår kändes inte campingsäsongen så jättelångt borta, för då var vi äntligen snöfria här. Men... Idag är det vitt på marken igen... :-I

Nåja! Februari är kort, och första mars är det vår vare sej vädret vill det eller inte! :-D

Trevlig helg på dej!