lördag 5 januari 2013

Händer inte så mycket här just nu!

Nej, det gör det inte, har väl en "dip", vad gäller det mesta, efter provtagning och kontakt med min läkare efter NyÅr så är jag sjukskriven t.om nästa fredag, hoppas väl känna mej så pass så kan jag bryta den tidigare!
Har inte fotat något på länge,satt och tittade tillbaks på bilder från 2012 och då hittade jag dom här som jag fotade på senvåren vid ett torp i Kolmården och som aldrig kom in i bloggen.
Tyckte först att det var väldigt otäckt när jag såg en skymt av en "barnarm" som låg ganska så gömd i högt gräs, till min lycka så såg jag snart att det var en docka, sedan hittade jag en övergiven liten skottkärra och lite leksaksbilar, allt verkade helt övergivet, även huset var tomt.
Undrade ju vad som hänt, vet fortfarande inte, var tillbaks ett par ggr, såg likadant ut, torpet var låst, annars hade jag gått in och spanat, under hösten verkar lite vara bortstädat, men inte dessa saker.
Tänkte nog just när jag tog dessa bilder att göra lite dramatiskt i s/v, fast nu är det vinter så då blev det färg;)


Ikväll skall jag i alla fall fira med ett glas rött till maten, tagit sista antibiotikan idag;)

Ha en fin Helg!
annette

4 kommentarer:

Della sa...

Det är lite läskigt med övergivna leksaker så där.
Hoppas du känner dig bättre snart.

Pysselfarmor sa...

Huvvaligen - kan ju bli en thriller. Obehagligt skulle jag tycka att det var för varför lämnar man allt sådär bara...??

Krya på dig och vad göra för att du ska känna klickfingret starta?

Jane sa...

Dockbilden påminner om en av mina docktavlor. Lite skrämmande, man undrar som sagt vad som hänt.

Frisk luft, sov ordentligt, ät vitlök och ingefära - det skrämmer bort de flesta baskelusker ;)

Nu har jag bara en sovmorgon kvar, sedan börjar knoget igen, som tur är med en studiedag. Hade tänkt att planera vårterminen under lovet men, nej, tänker inte jobba "gratis" mer än nödvändigt. Just nu sitter jag uppe och ugglar, sonen håller på med att lägga in program på min nya dator. Köpte en 27" skärm, helläcker. Blir spännande att fixa bilder på den :) Ska bara försöka få internet att fungera ordentligt också :/ men det ska väl gå det med så småningom.
Ha det bra!

AnnaKK sa...

Det var du väl värd, att fira lite efter att sista dosen antibiotika vart tagen! :-) Någon veckas sjukskrivning verkar rätt rimligt, tycker jag - men känner du dej kry igen så kan väl ingen läkare i världen hindra dej från att åka och jobba mot slutet av veckan... <:-)

Basket är en sport jag aldrig har sett spelas i verkligheten - mer än på skoj, alltså. Ingen riktig match, inte ens i lägsta divisionen eller så... För den sporten förekommer knappt här nere i södra Sverige!? Desto tätare är det mellan handbollslagen, speciellt lite längre ner i Skåne där det finns ett elitserielag i var och varannan stad. Ja, även i vissa av de mindre orterna. Igår sände tv en dam-match där det ena laget var från Höör, en liten håla längsmed vägen/järnvägen mellan Hässleholm och Lund. :-)