söndag 2 december 2012

Tomten tvättar!

Det är ju ett tag kvar till Julafton så Tomten har passat på att tvätta sina kläder, hoppas bara han tar ner sina kläder i tid för annars blir det nog "iskläder" om kylan håller i sig!
Undrar vad det är för årsmodell på "kalsingarna" förresten, inte årets modell i alla fall.Den mjuka saffranskakan i förra inlägget smakade jättegott, blev lite vispad grädde till för att riktigt festa ordenligt!
Ha en bra vecka!
annette

5 kommentarer:

Della sa...

Bra att ha rent under när man ska ut och dela ut julklappar.

BrittMarie sa...

Tomten är som jag, han planerar sina göromål i god tid. Det är nog bäst det, för man vet aldrig vad som kan gå galet :)
Tur förresten att du Annette håller reda på båda mina pojkar, när inte mina andra bloggkompisar gör det :). Tack för det!
Kram

AnnaKK sa...

Tomten behöver nog inga moderna kallingar, för han har väl tillräckligt god smak för att INTE klä sej så skinkorna hänger utanför brallorna!? >:-) Trodde jag nästan fick spel när sonen kom och visade upp sej i sina nyinförskaffade finbyxor igårmiddags innan han skulle iväg på julbord med sitt jobb. De hade också sån där otroligt ful och opassande låg midja!!! Gaaah... Tack och lov hade han en tröja som gick ner tillräckligt långt för att (förhoppningsvis!!) ingen som stod i matkön bakom honom skulle behöva se kallingarna...

Saffranskaka låter MUMS!!! :-)~

Bonnfrua sa...

Hoppas han har tagit in tvätten nu för snön gör den nog inte varmare precis ...

Här kvästes yr snön runt, har varit en sväng till stan och denna vind bådar inte gott till arbetsplatser ikväll. Även om plogen kör så är det lika eländigt efter ngra minuter igen... Livet på landet... :-)

Pumita sa...

Vad bra att det är tvättat och klart för det är snart dags att åka iväg! Finns det en bit kvar av kakan? Skulle gärna smaka. :p