onsdag 12 december 2012

Snögumma och Snögubbbe!

Vet att min fantasi kan springa iväg ibland när jag ser former som t.ex snön gjort, men jag tycker nog i alla fall att granen till vänster ser ut som en "gumma" och så har vi "gubben" till höger med långt helskägg och liten "knorr" på luvan!


Ingen ny snö idag, känns lite konstigt;)
Ha det bra, julstressa inte för mycket !

annette

10 kommentarer:

Jane sa...

Ha ha, preciiiis! De ser lite truliga ut bara :)
Idag var det en pärs att komma till jobbet ... först ut med hunden på oplogade gångvägar, jättejobbigt att pulsa i all snö som vräkt ned under natten. När jag sedan kom till garaget ... ja då var det bara att skotta och skotta och ... ja, det tog ju aldrig sluuuut :( Upp med gaeragedörren för att hoppa in i bilen och upptäcker att jag glömt bilnyckeln i en annan jacka, pust och stööön, pulsa tillbaka hem, uppför två trappor för att sedan försöka springa tillbaka i snön ... Var färdig för en dusch vid det laget. Kom till skolan samtidigt som barnen ändå hade jag gått upp tidigare för att jag hörde att det skulle komma så mycket snö. Nu finns inte en snöflinga utanför mitt garage och jag hoppas att det så förblir!!! Ingen julstress men snöstress ;)

Bonnfrua sa...

Jorrå, ser´t allt!

Har pecis varit ute och tuffat runt Boren i arbetsbilen och termomtern har visat allt mellan -5och -15!!! Så det är nog lokalt hur kallt det är.

//Bonnfrua

Della sa...

Där håller jag med dig, ser ut precis som gumma och gubbe.

Arto sa...

Hej.
Ett tag sedan sist.
Visst om man kisar lite och lägger huvudet på sne så anar man i fantasin.
Kul att du uppskattar snön, det är ju tyvärr många som längtar efter "medelhavsklimatet" hit till våra bredgrader, men vi lär nog få uppleva väldigt blandad klimatförändring, så det är bara att lära sig att njuta av vädret som det är.
Ha nu en trevlig fortsättning på vintern.
Mvh Arto

Pysselfarmor sa...

Absolut står tomteparet där - gömda tror de minsann att de är där med snön :-))

Vi var på ölprovning-sambon fick det i present och så fick jag hänga med. Vi går aldrig annars på sådant eftersom min sambo är väldigt duktig på viner...vi har en ganska så välfylld vinkyl...och inte är det dyra viner heller han köper - däremot lagras de ett par år och då blir de bättre. Men då måste man ju veta att de kan lagras....

Ragnvi sa...

Grattis på födelsedagen!!!!!
Hoppas din dag blir bra! Tack för en stund hos dig med underbara foton!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Nä, ingen ny snö här heller faktiskt!? :-) Men en himla massa minusgrader... Hutter!

Hoppas du har ro att ligga kvar i sängen och morna dej ännu, och mysa riktigt ordentligt med kaffe och lussekatter!?

Och så får du ha en toppenfin dag, sen när du har stigit upp också! :-D

GRATTIS!!! :-)

annette sa...

Ragnvi och Anna Varmt tack för gratulationer, uppe före tuppen, fikat och ätit Lussekatter två ggr;)
Minus 16,5 sooool, skall efter lite bestyr bara njuta av dagen!

Kraam!

Paula i pörtet sa...

Hej! Visst har du rätt, behövs inte alls så mycket fantasi för att trolla fram tomteparet! Jag stressar inte, ska dock leta fram ett nytt recept på julköttbullar, tycker det är kul att variera sig lite. Förr åt barnbarnen helst Mamma Scans, jag hade kryddpeppar i mina och det var inte populärt. Nu vill dom hellre ha hemrullade, det tackar vi för. Först nästa vecka blir det dags för sillen och strömmingen, något annat förbereder jag inte. Men, jag kan tillstå att jag längtar tills den helgen är över, då mår jag så mycket bättre och kan koncentrera mig på ett trevligt nyårsfirande istället.
Kramen

AnnaKK sa...

Hoppas du hade en riktigt härlig dag igår då - den började ju alldeles prima iallafall, vad jag förstår. :-) I bästa fall fortsätter denna dag i samma anda! NJUT!!! :-D