lördag 15 december 2012

Idag fryser inte "pippin"

Från att igår ha varit en kanondag med vinter, sol och massa minusgrader så vaknar vi idag till nollgradigt och förväntat oväder, hoppas nu bara inte att det blir så varmt och blaskigt så all snö försvinner!


Ha en bra helg!

annette

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Väderomslaget är ett faktum här också. Fast ännu så länge snöar det, men risken för att det övergår i regn är nog överhängande... Var ute och kände lite på snön här innan, och den var tung... Irk! Det blir inte roligt att skotta undan den. <:-I Nästa grej man kan oroa sej för är om strömmen ska gå. När träden redan hade massor av snö på sej, och nu får även detta över sej, så kan det ju finnas risk för att grenar knäcks och hamnar på elledningarna med kortslutning som följd. Det vill jag INTE veta av!!! <:-)

Jane sa...

Konstigt nog tycker jag att det känns kallare när det blir mildare, ruggigare på något sätt. Vi har fortfarande minusgrader (3), mörkt och grått, med de moln som finns ser det ut som om vi får nederbörd när som helst.
Idag måste jag ta mig till stugan för att stänga av kylen, missade det i all röra som blev här för ett tag sedan. Får väl ta på mig snöskor om jag ska komma fram.
Hoppas du får en bra dag! :)

UllaMona sa...

Väderomslag här också, bara -7gr och flingor som dalar ner...lapphandskar...säger vi i V-botten.
Annette har du bytt mobilnr?Maila mig i så fall det nya;-)

Kram

Della sa...

Det snöar och blåser. Inget trevligt väder att gå ut i. Så jag har passat på att baka lussebullar eftersom jag ligger efter på den fronten.

Paula i pörtet sa...

Hej, vi har två grader och det har snöat sedan inatt. Dock väldigt smått så det har inte blivit några större mängder, men blåst kraftigt så snön ligger i drivor på oplogade vägar. Snöskotern är absolut bästa färdmedlet i vår by nu, o de flesta väljer att använda dem. Jag var definitivt den enda som försökte ta mig fram med spark! Men det är så skönt att ha något att hålla sig i, känns tryggast så. Dagen fortsätter med skidskytte på teve, ha en trevlig tredje advent!

Pysselfarmor sa...

Snön vill jag ha kvar, men det har redan börjat slaska i sta´n...de saltar ju också vägarna..usch!