lördag 15 december 2012

Ganska så dumt gjort egentligen;)

Under mina två lediga dagar har jag inte gjort ett enda extra "handtag" här hemma, sparat allt till idag, och det var ju helt rätt gjort för vädret idag har varit urdåligt!
En som slösade bort krafterna igår var den här mannen som skottade snö helt i onödan, har ju kommit massor idag, stackarn nu får han ge sig ut igen och skotta bort blytung blötsnö!!


Ha en fin Tredje Advent!

annette

7 kommentarer:

Anonym sa...

Plogbilen åker fram och tillbaka utanför oss hela tiden. Blötsnö jo jag tackar! Blir nog till att gå ut och skotta balkongen innan den brakar ihop;)

Kram Tott

Bonnfrua sa...

Som en gubbe sa en gång: däne dä som däne ä!

BrittMarie sa...

Fy sjuttsingen vilket blaskväder det har varit idag! Tur att man inte har så mycket snöskottning att göra, nu när det är så tungt. Synd om inte snön får vara kvar.
Kram

Jane sa...

Passade på att skotta balkongen innan blötsnön och värmegraderna kom idag! Nu drip-droppar det utanför och jag bävar för att gå ut i halkan med hunden :/ Tur att några broddar fungerar.

Pysselfarmor sa...

jamen litet lättare blir det när han har skottat undan en del....annars blir det dubbelt tungt :-))

ha en skön tredje advent!

UllaMona sa...

Väderrapport från Vinterstaden -2 gr och mulet, ingen blåst och ingen snö dalandes från himlen. Snö på marken men ännu för lite ....i mitt tycke.
Har druckit Adventskaffe och ska strax bege mig till jobbet, jobbar väldigt mycke nu under jul och nyår....frivilligt påtaget så att de yngre med småbarn kan vara ledig.
Min flock kommer på fredag så då passar vi på att fira alla helger på en gång.
Ha en finfin söndag.
Kram

Pumita sa...

Att inte göra ngt är klart underskattat så det var helt rätt beslut! Ibland måste man bara få vara för att orka med.

Snyggt med färgklicken på din bild!
Önskar dig en skön jul- och nyårshelg och många fina (foto-)stunder!