söndag 16 december 2012

För två dagar sedan!

Japp, då såg det ut så här i vissa delar av Industrilandskapet här i stan, det var väl sådär 15 minusgrader, idag är det två plusgrader och ser ut som "fan" utanför fönstret.
Blaskigt, skitigt och snorhalt,snacka om väderväxlingar, jag föredrar den väderlek som fanns för två dagar sedan, idag undrar jag om det går att gå ut överhuvudtaget, människor ser ut att ha det tufft att ta sig fram!
Ha en bra söndag trots vädret!

annette

8 kommentarer:

Della sa...

Extremt snabb förändring i temperaturen, enligt mig. Det var bra med broddar på kängorna idag.

Paula i pörtet sa...

Hej, nu går det undan på sparken kan jag lova, nollan hos mig, men, det går inte att sparka på gångvägarna, där sjunker sparken igenom den blöta snön...nä inte gillas detta!
Typiskt också att snön försvinner så nära jul, man kunde väl fått en julkortsjul även lite längre söderut.
Trevlig tredje advent oavsett väder och vind/Kramen

Bonnfrua sa...

Håller med du, köldgrader så här års är att föredra framför blaskvädret som vi bjuds på nu!
Fast å andra sidan slipper jag ju ha dåligt samvete att dagen spenderats vid datorn och skolarbete...
Önskar dig en bra vecka!

Jane sa...

Hu, ja, fryser det på nu är det förenat med livsfara att gå ut!
Pulsade genom knähög snö till stugan (dottern gick i mina fotspår) och vi blev ganska blöta om fötterna. Orkade bara skotta en fotbred gång uppför trappan och över altanen plus lite framför dörren så att det gick att smyga in, snön var alldeles för tung!! Lite orolig över all snö på taket faktiskt men jag får försöka ta det en annan dag - håller tummarna att taket finns kvar då ;)
Nu vill jag ha mer snö så att fotspåren snöar igen.

AnnaKK sa...

Det blev samma "chockartade" väderomslag här. Och slasket är sannerligen allt annat än vackert, så nu hoppas jag det försvinner helt och hållet innan jul. I den bästa av världar vaknar man då upp på julaftonsmorgon till ett nyss stilla vackert snöfall!? :-)

Faysal sa...

I like your post because your all of words are so entertaining and so useful post .


iPad Video Lesson Offer

Faysal sa...

I bookmarked your page and will come again.You can visit my own site there was so many effective information about many important thinks

Instantly Stream Unlimited Full Movies

Faysal sa...

Great post.It really contains valuable information.very well written post.Really impressed! Everything is extremely open and extremely clear reason of problems. It contains really news. Your web site is extremely valuable. Thanks for sharing.

Trick Photography