fredag 9 november 2012

Skulle vara mysigt med en vedspis.

Ibland så längtar jag oerhört mycket efter en vedspis som jag kunde elda i speciellt den här årstiden, tänk så mysigt det skulle vara under hösten att mysa och få höra sprakandet av ved, men så är det inte, får mysa ändå, det är ju FREDAG;)Ha en fin Helg!

annette

9 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Vedromantik kan man kalla det! Det har nyss utkommit en hel bok om ved! Såg den på biblan men jag har fått nog av ved, inte en endaste stapel vill jag ha att göra med, hihi
Vi hade ju i senaste boendet inte en mysig vedspis i köket utan ett stort vidunder i källaren så där var mysfaktorn noll!
Hoppas du får vila upp i helgen, min gubbe är på hemväg från sitt dagsbesök i Stockholm, imorgon ska jag inte väcka honom förrän slalomsändningarna börjar, tihi
Kram och trevlig helg

Pumita sa...

Visst ser det mysigt ut, riktigt fin bild har du tagit, men jag undrar om det är "värt besväret". :) Ha en skön helg!

BrittMarie sa...

Ja, en sprakande brasa skulle man inte säga nej till i detta ruggiga väder. Det närmsta man kan komma en brasa här är ett tänt ljus, och det kan ju vara mysigt också :). Ha en skön helg, med eller utan vedspis!
Kram

Jane sa...

Ja, en sådan längtar jag också efter! Hade jag bara en lite större stuga så jag fick plats med en så skulle jag absolut inte tveka en sekund ... och då skulle det vara med en sådan där liten vatten"tank" bredvid :)
Här har nästa förkylningsbaskelusk hoppat på mig så helgen ser inte så lovande ut :( Dessutom kvaddade jag min Mp3 precis då jag skulle ladda upp en talbok, kuuuul - not!!! Råkade trassla in foten i sladden till min lilla dator så den åkte i golvet - kontakten blev alldeles sned och nu känner inte datorn av Mp3´n längre ... snyft! Självömkande trycker jag i mig resterande Nonstop som jag hade hemma ;)
Blir en tur till Elgiganten i morr´n ...
Ha det bra!

Elisabeth Källblad sa...

En sådan vedspis vill jag också ha.
Vi har talat om att sätta in en, men tiden finns ju inte.
Mycket praktiskt vid elavbrott och annat strunt.

Jättefin bild!

Elisabeth Källblad sa...

Fast i Funäsdalen har vi ju en sådan! :D

annette sa...

Elisabeth, den stekte Du väl köttbullar på senast;)

AnnaKK sa...

Vi har ju två kaminer som fungerar som det här husets viktigaste värmekälla, men det hade verkligen varit supermysigt att ha haft en sån där gammal vedeldad köksspis också! :-)

Elisabeth Källblad sa...

:D japp!