tisdag 13 november 2012

Kollar läget;)

Kollar bara läget för att se hur det ser ut utanför min värld, kanske finns det något spännande och lockande, inte spanat in något ännu, så jag tar det lugnt hemma även ikväll!


Ha det gott!

annette

8 kommentarer:

Pumita sa...

Så skönt! Själv var jag ute och "luftade mig" lite, åt gott och så. Avkoppling det också. Ha det! :)

Ragnvi sa...

Morning bakom härliga rullgardinen!
Sån fin Sidensvans du lyckades fota! Jag hinner aldrig med!
Meen...låter inte bra med din mage o hjärta! Och inga pengar i världen kan göra dom bättre heller! Gå till doktorn om det fortsätter!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Vilken gullig rullgardin (gissar jag att det är?)!! :-D

Här får man mer lust att dra för gardinerna än att titta ut. Vädret är totalt genomgrått och det är lixom mörkt i luften... <:-I Försökte mej på lite fotande ute i trädgården för en stund sen, men det gick inte att ha såna inställningar som jag ville ha (för slutartiden blev för lång och bilderna därmed suddiga) så jag gav upp. Inte för att det är mycket roligare att sitta här vid datorn och uggla heller, men något ska man ju slå ihjäl tiden med tills våren kommer! ;-)

Hoppas du har känt dej okej de senaste dagarna - inga nya stressymptom!?

Ha det gott! :-)

Anonym sa...

Låter skönt med en hemmakväll.
Sitter nu på jobbet hehe.

//Bonnfrua

Jane sa...

Gulligt, den bilden blir man glad av! Hoppas du mår bättre nu!
Idag har det regnat och varit mörkt mest hela tiden. Är fortfarande hemma och kommer så att bli veckan ut. Nu har hostan nästan gett sig men är fortfarande hes. Det är bara så lååååångtråkigt att vara hemma!
Mamma är kvar på sjukhuset, hon har hög sänka och feber på kvällarna så idag tog de borreliaprov på henne. Det verkar som om de inte är säkra på att det är en stroke, fattar inte varför de inte kan kolla för säkerhets skull med magnetröntgen som de tänkte från början. Hon ser fortfarande dubbelt :/
Hela matbordet är fullt med färger och diverse "pryttel" - jag har försökt roa mig med min "artjournal", det går väl sådär, retar mig mest på att jag är så duktig på att stöka till och sedan inte orka plocka undan :))
Ha det bra!

Paula i pörtet sa...

Där skulle jag gärna sitta med Bamse och mysa och äta honung!
Angående 18-årsfesten så var det lite skoj, dottern hade förvarnat sin son om att vi gamlingar kommer på fredag så han ska hålla sig hemma. Istället för att få besök av oss fick han så hälsa på fyrtiotalet kompisar som kom o firade honom, ett riktigt överraskningsparty! Man blir ju myndig bara en gång...
Hoppas din vecka börjat bra/Kram

Pysselfarmor sa...

tittut kanske du gjorde i helgen...söndag var för eländig här - grått, trist och det ljusnade aldrig...

väldigt observant av dig att det var en "sommarbild". Från Grisslehamn i slutet av augusti :-)

AnnaKK sa...

Hej på dej!

Jag tror inte det är så stor idé att jag försöker "predika" något för dej, för du vet garanterat mycket mer än jag om stress och högt blodtryck och skenande hjärta osv osv osv... <:-) Men du ska veta att jag tänker på dej, och hoppas att du är rädd om dej!!!

Kramar!!!