söndag 11 november 2012

Inte Gråsparv i alla fall!

Så sur jag blir ibland, ett träd med rätt många fåglar i, visst dom sitter jättehögt upp men ändå tänkbart att försöka få ett fågelfoto, men hur kul är det och vad blir det för resultat när himlen är helt genomgrå, t.om mörkgrå.
Såg mer ut som en siluett när jag laddat in bilden i datan, fixade lite och så här blev det, med tanke på min felgissning senast jag hade korn på en fågel, så säger jag bara att det är en fågel, och det är inte en gråsparv:-))


I övrigt så har jag tagit det lugnt i helgen, funderar på om jag börjat få fysiska stressymtom,började i torsdags med att mitt hjärta uppförde sig mystiskt, slog frivolter med ett kraftigt illamående, sedan har det varit lite konstigt av och till, och inatt har det varit riktigt bökigt med mage och annat!
Hör till saken att det var en urjä.... dag i torsdags, därför dom tankarna dykt upp!
Får väl sova på saken och känna efter imorgon när klockan ringer!
Sjukvårdspersonal lever inte som dom lär, så är det bara!

Ha en bra start på veckan!

annette

10 kommentarer:

Pumita sa...

Nej, det ser till och med jag att det inte är... men snygg bild blev det!

Det där med hälsan låter inte så bra. Var rädd om dig!

Jane sa...

Känner igen de där symptomen på stress! Se till att ta hand om dig och vila så mycket du kan.
Kan tala om för dig att det är en sidensvans på bilden ;) en av mina favoritfåglar. Fint fotat!
Här har det varit "öststatsväder" hela dagen, har haft lamporna tända för att inte somna ... Tänker vara hemma i morgon för att spara mina stämband, det får vara måtta på hur mycket man ställer upp bara för att man tror att man är oumbärlig :)
Ha det bra och som sagt, var rädd om dig!

Inger Maryissa sa...

Vilken söt liten fågel !
Jo, man kan ju få fysiska stressymtom av stress.
jag har varit med om liknande själv.
Hoppas det känns bättre imorgon och önskar dig också en bra start på veckan
kram

BrittMarie sa...

Jag tycker det blev en otroligt fin bild på Sidensvansen! Var rädd om dig nu i veckan!!!! Jag vet att det är lätt att tycka att jobbet går i första hand. Det är lite typiskt vår generation. Ingen kommer dock att tacka oss när vi blir utslitna. Eller hur?
Kram

Pysselfarmor sa...

fiiiiiiiiiiin verkar finnas många nu eftersom jag sett dem på olika bloggar :-)) så i internetvärlden har jag sett många men inte en enda i Tumba :-(

AnnaKK sa...

Om någon ligger i riskzonen för att åka på en stressrelaterad åkomma så är jag faktiskt lite orolig över att det skulle kunna vara du, Annette... <:-I Jobbet är INTE viktigast - DU är viktigast-ast!! Glöm aldrig bort det!!! :-)

Vet du vad! Hux-flux i förmiddags fick jag syn på sidensvansar i vårt ena äppelträd! Har aldrig nånsin sett såna fåglar här förr - och knappt på andra ställen heller! Så jag blev ju alldeles till mej, och skulle så klart försöka fotografera dem. Vilket kunde ha gått ganska bra, om jag bara fått lite tid på mej. Stod och smög med kameran i vardagsrumsfönstret, men efter fem exponeringar (som jag kände redan vid avtrycken att de inte blev helt hundra) kom det en bil på vägen härutanför - och då blev de skrämda och flög sin väg. Typiskt!

Har spanat efter dem åtskilliga gånger under dagens gång, men de verkar ha flugit vidare...

Paula i pörtet sa...

Hoppas du tar signalerna på allvar! I slutet av 90-talet fick jag förmaksflimmer då vi drev värdshus. Medicineringen funkade inte så dom skulle elkonvertera. Då blev Paula rädd så hjärtat studsade rätt direkt, hihi
Inget att leka med, men det vet du redan. Jag kom tillbaka efter första smällen men blev inte tillräckligt klok utan sprang in i väggen en gång till med buller och bång. Sköt nu om dig, det finns bara en som du!
Kramen

Elisabeth Källblad sa...

Men människa då! Nu TAR du och varvar ner, du är ju värre än mig när du får sådana däringa känningar!
Sköt om dig... och jobbet är inte allt, i vart fall betalar dom dig sannerligen inte för att det ska bli så här!
Kramar!!! Krya på dig!

Paula i pörtet sa...

Ujuj vad du berättar om hemskheter! Tur hon kommit under vård nu, jag hade ju också synbortfall som främsta symptom. Blodtrycket var inte att leka med, hon blir säkert sjukskriven tills hon fått se att mediciner hjälper. Förstår att du följer nogsamt hur det går och att du är väl medveten om läget. Ja i Finland tar dom in folk från Sydeuropa till vården, de går språkkurser i hemlandet och sen kommer dom till finska hälso- och åldringsvården. Detta trots att 10 % av befolkningen är arbetslös!
Kram

Bonnfrua sa...

Det där låter inte bra med hoppande hjärta. Har varit i det "träsket" själv och det är verkligen inget att rekommendera!
Så dra i handbromsen och säg ifrån igen till chefen (inte lätt men kanse ett måste!?) för du är viktigast i ditt eget liv, inte landstinget!