lördag 10 november 2012

God Natt Solen!

Känner mej lite blåst idag, så här fint såg det ut när solen gick ner kl.15.28 nu på eftermiddagen, bara ett problem med det, den har lyst med sin frånvaro hela dagen;)


Ha en fin lördagskväll!

annette

5 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Så sannt osolig dag idag.
Du undrade om studieproblem, och det hade hängt upp sig lite men det kan nog ordna sig ändå. Hoppas jag...
Min gamla utbildning var inte registrerad trots att gamla hederliga papperskopior var inskickade, men efter lite tjat har de visst gjort det nu. :-)

Jane sa...

Härlig solnedgång! Här har det varit genommulet hela dagen fast ganska milt, ingen blåst. Har "soffdegat" hela dagen med mobilen bredvid. Mamma åkte till hälsocentr. i morse och de skickade henne vidare till akuten. Hon ser dubbelt på vänstra ögat. De har gjort skiktröntgen men ser inget på den så de behåller henne kvar på sjukhuset. På måndag ska de göra ngn mer förfinad undersökning och ser de inget där heller så ska "ögon" kika på henne också. Jag skulle vilja vara med men känner att det bara är dumt ifall jag smittar ner henne (och andra).

Inger Maryissa sa...

Så fin solnedgång...mycket vackert foto !
Ha en fin lördagskväll du också
kram
Ps. jag har nu flyttat till min nya blogg och varmt välkommen dit
http://ingermaryissa.bloggo.nu/

AnnaKK sa...

Ungefär som här idag. Visserligen har vi suttit inne vid ett matbord (det är ju fars dag...) och glufsat i oss en större del av dagen, men nu i kvällningen här innan klarnade det upp och solen kikade fram en liten stund. Men då var man ju så mätt och däst så man orkade ju inte ens resa på sej och gå ut!? <:-)

Så jag hoppas det klara stannar kvar, så det blir en riktigt vacker dag imorgon!! :-)

Erik Semlan sa...

Vacker bild! Såå snygga färger!
Tyvärr var det inte lika klart här.