fredag 16 november 2012

Fredag Kväll

Den skönaste kvällen på hela veckan, men jag tänker inte inta någon drink typ "San Fransisco", ser ju inte ut att ha varit så gott eftersom någon kastat flaskan i naturen!


Ha en fin helg!

annette

4 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Jamen de kanske saknade "spriten" eftersom detta är mixen...men det är ingen ursäkt för att kasta flaskan i naturen!

Ha en skön fredag och helg hur än du gör :-))

Jane sa...

Härligt med fredagskväll :)
Mitt kvällsmys består av en kopp té med honung i. Pratade nyss med min mamma och blir arg och irriterad ... ända sedan i måndags har de pratat om att ögonläkaren skulle titta på hennes öga men inte en enda gång har han/hon dykt upp. Ingen vet något om vad hon lider av och hon har ingen aning om när hon får komma hem eller vad som kommer att hända. Hon blir jätteledsen och har svårt att sova. Köpte biljetter till Bo Kaspers konsert för att muntra upp henne - hoppas bara att hon är hemma då :)
Ha en fortsatt trevlig helg!

AnnaKK sa...

Go´morron Annette - eller känns det kanske rent av som go´middag, med tanke på hur länge du redan har varit vaken idag!? :-)

Här somnade vi tidigt igårkväll, maken och jag, lite "schletna" efter vildsvinsjakten natten innan... <:-) Men vid halvsju var vi uppe och åt frukost - men jämfört med på vardagar, så får ju detta räknas som sovmorgon. :-D

Hur som helst... :-) La nyss upp några foton till på vildsvinet, om du är intresserad av att se mer. Hur det är med smaken får jag be om att få återkomma med... Galtsmak är väl det som de kallar för viltsmak på de finare krogarna i storstan... Ähum! ;-) Men vi vanliga "bönner" har inte riktigt vett att uppskatta den, får jag ju erkänna... Dock är det inte alla galtar som har den "kryddan", så vi får hoppas att denna inte har det! :-) Fast allra först ska det göras ett trikinprov...

Ha nu en riktigt skön och stressfri helg, vännen!! :-)

Paula i pörtet sa...

Hej, igår då vi tog vår obligatoriska promenad i naturen så såg vi säkert 5-6 tomma ölburkar som låg på en liten holme ute i sjön. Blir så lessen när man ser hur folk skräpar ner. Dom kan väl dricka sin öl o ta med sig burkarna i samma ryggsäck som dom kom med?
Hoppas du har en skön helg, här ligger dimman tät så man får nästan navigera sig med GPS för att hitta bland husen..
Kramen