måndag 5 november 2012

Det har varit tufft en tid:)

Japp, det har det varit, men jag har inte haft det så tufft som tjejen på bilden, långt därifrån!
Jag är hel, ren och ganska så pigg trots novembermörkret, så jag klagar inte, bara inte hunnit med att fota och blogga!


Nu är vi i alla fall på rätt sida känns det som, vi är inne i den mörkaste perioden, och nu kan det bara bli bättre, snart får vi ta fram adventljusstakarna, har ikväll beställt nya gardiner till köket och det piggar ju oxå upp tillvaron.
Ha en bra vecka!
annette

13 kommentarer:

Della sa...

Det var väl för väl då, att det blir bättre framöver menar lag. :) Men vilken läskig bild du har.

annette sa...

Della, lite läskig, men hon är levande i alla fall, det trots att hon befann sig ute i det lite småkalla värdret i lördags eftermiddag!

UllaMona sa...

Vi hade så ljust och fint med snön, det varade inte så länge...nu är det vita fina borta och det är bara mörker och mörker...tackochlov för Advent.

Lgh var städad och besiktad...men ändock klibbade fingrarna fast i köksluckorna och toan ska vi bara inte tala om...jag har varit så arg och ledsen att blodtrycket höjdes ;-) men nu kan det bara bli bättre.
Kramen

Jane sa...

Vilken kanonbild! Riktigt läskig ...
Nu, när träden tappat bladen och det bara är mörkt, smutsigt och blött, får snön gärna komma. Man gäspar sig ju igenom dagarna pga mörkret :)
Jag har allt det tråkiga kvar - 20 utvecklingssamtal - som jag skjutit upp bara för det har varit så mycket tjafs kring klassen. Känner att jag måste ha lite mer att "ta på" innan jag kan prata om hur vissa elever utvecklats och vad de behöver. Får väl försöka "bränna av" samtalen snabbt så de blir gjorda på 2 veckor. Det värsta är att vissa föräldrar tror att man har arbetstid dygnet runt så de vill helst träffas kl sex, sju på kvällen (och jag kanske slutar fyra) ... det blir en massa övertid det! Ska de gå till frissan kan de komma ifrån när som helst :)
Hoppas att det blir lite bättre för dig framöver :)
Ha det gott!

S-A Sandberg sa...

Lite läskig men en bra arrangerad bild.
Ha en bra fortsättning på veckan!
/SA

Elisabeth Källblad sa...

"Snygg" bild, men jag blir ju nyfiken på storyn runt omkring bilden! :)
Jo, det kommer bli gott med adventsljusen och snart är det ju Lucia, sen jul.
Nu rullar det på fort!
Du ska se att fortare än du tror har vi ljust igen!

Pysselfarmor sa...

Huvvaligen men väldigt verklighetstroget! :-))

Inger sa...

Men usch och fy s¨å hemskt.
Hoppas att det bara är sminkat...
Ja nu går det fort till advent..julen kan vi hoppa över..sedan blir det ljusare framöver och sen är det vår igen..
Som du märker försöker jag tänka positivt.. får underhålla mig med dina fina bilder framöver..
ha det fint trots mörker...vi tänder några ljus och myser...
kramizar till dig..

Bonnfrua sa...

Tänk vad tanken på nya gardiner kan göra för humöret! Till vardagsrummet har jag nya dyliga, men köket får behålla sina röda kappor även i år.

Pumita sa...

Vilken läcker bild! Lite läskig men supersnygg. :)

Livet går ju upp och ner, blogglivet likaså, och den här årstiden är ingen favorit. Vi får hoppas att den är över så snart som möjligt. Känner också att jag behöver ägna mig åt andra saker som har blivit åsidosatta så bloggeriet får "bli vad det blir". Ha det gott, Annette! :)

Ragnvi sa...

Morning i Läskigheten! Jag som tyckte jag hade läskiga bilder hos mig, fniss! Mina var mest grå i jämförelse med ditt foto! Vill också läsa om fotot!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Oj, vilket pang-halloweenporträtt! Var hittade du den modellen?? 8-)

Har precis varit ute på ännu en powerwalking med dottern, och den sista kilometern gick vi i solsken - hade den rakt på oss framifrån (läs i ansiktet), och som den fortfarande VÄRMER fast att det är så sent på hösten!? :-) GÖTT!! (Fast det hettade på väldigt bra inifrån också, ska jag villigt erkänna! Phjew, som hon kör med mej!! Men trevligt nog så hänger jag någorlunda bra med i hennes tempo - nästan så jag blir lite mallig över det, faktiskt! :-D)

Paula i pörtet sa...

O fy vilken otäck bild, hoppas innerligt o tror att det är smink och fejk alltihop! Annars skulle du nog inte visa fotot..
Jaha man ser dig som oersättlig, inte illa. Du ska se att om du byter jobb någon gång så får dom antagligen ta in två för att sköta dina arbetsuppgifter! Så dubbel lön tycker jag låter kanon!
Kramen