söndag 7 oktober 2012

Brittsommar

Tänk vad två soliga underbart sköna dagar i lugn, ro och harmoni kan göra underverk.
Solen har lyst och det har varit så där fantastiskt skön hög luft som gör att man inte vill vara inomhus alltför långa stunder.
Varit nere i city idag, där fann jag både dom där riktigt vackra höstfärgerna och lite spännande motiv, två av bilderna får Ni se idag.

Det berömda "talesättet" att se ljuset i tunneln" tycker jag passar in på den första bilden.
Bild två vet jag inte vad man är på väg in i, kändes i alla fall som det ser ut på bilden, jag bara försvann in i höstens vackra färger.


Ny vecka, har i alla fall laddat med fem luncher i kyl och frys den här veckan, så hungrig skall jag i alla fall inte behöva vara;)
Ha de det gott!

annette

10 kommentarer:

Jane sa...

Oj, vilka härliga höstbilder! Vädret var inte lika strålande här ... mest blåsigt och ruggigt, inget att njuta av precis. Nu har det även börjat regna :(
Hade tänkt baka något med mina plommon och började leta recept ... och där fastnade jag. Det blev sortering och pysslande istället bland gamla samlingar, ingen kaka! Får se om jag får till det i morgon :)

Nette Cecilia sa...

Men oj vilka tjusiga höstbilder nr 2 är ju makalöst vacker ,kram Nette

Pysselfarmor sa...

Underbara bilder....hösten har precis varit så vacker igår och idag!

näää du har tänkt rätt...skorna är inte mina utan det är Linneas
;-))
Jag är nog ganska så praktiskt klädd...fast högklackat äger jag, men det är sällan jag har det numera. Får så jiddrans ont i fötterna pga värkande fötter inte passar i högklackat ;-))

AnnaKK sa...

WOW, vilka läckra foton - båda två! Fast det första vinner, för människan tillför en extra dimension också i det. :-)

Här är det först idag det riktigt fina vädret har anlänt. I helgen var det bitvis både ruggigt och regnigt. Men nu har jag precis varit ute en lång stund i solen (och blåsten...) och det var så-å-å SKÖNT! Men några skogspromenader blir det inte just nu. Kan tänkas vara älgjakt på gång både här och där bland buskar och stammar!! <:-)

Sonen kom hem en sväng för nån timme sen - det hade jag knappt förväntat mej, för i morse sköt han sitt livs första älg och jag var allt lite rädd att han skulle bli itrattad ganska stora mängder whiskey efter det. Men faktiskt hade han karaktär nog att säga stopp efter ett par små "huttar". :-D

Han och hans kompis drog vidare till sin vildsvinsåtel sen. Den ska ju tittas till dagligen och så där... Frågan är bara när de ska ha riktigt tid till att sitta i tornet de har byggt och vaka på de där marodörerna!? Bäst brukar vara att jaga dem på natten, men folk som har ett jobb att sköta på dagarna fixar ju knappt den sortens jakt... :-I Men förhoppningsvis kommer de åt att gallra lite grann i flocken nångång framöver. Onekligen behövs det - och vildsvinskött är GOTT! :-)~

Marie-Monique sa...

Une véritable splendeur!merci pour cet enchantement

Anonym sa...

Gillar bilderna skarpt! Så härliga och snygga!

//Bonnfrua på jobbet

AnnaKK sa...

Har en känsla av att det fina vädret kan vara över även uppe hos dej nu...? Här är det riktigt ruggigt ikväll, med både kyla, blåst och regn. Så-å-å-å... Jag hoppas verkligen att ditt nya busskort funkade som det ska, så du inte har blivit tvungen att promenixa hem från jobbet denna kväll!? 8-X

Fotograf Kameratrollet sa...

Jädrar vilken bra bild den översta är!

Paula i pörtet sa...

Jamen nu kan du väl inte längre klaga på avsaknad av färgprakt i hösten! Jisses vilka underbara bilder. Häromdagen ställde jag mig under en lönn och tänkte fota uppåt i grenverket, men jag var försent ute, såg mer himmel än blad...
Nu prasslar det mesta omkring på marken, gillar ljudet!
Vi har en strålande höstdag idag, jag är så tacksam över att få tillfälle att vistas utomhus varje dag, o det tänker jag på även när det är grått och blött.
Sälen har fått första snön, undrar när det blir vår tur, det får gärna smitta av sig fast då ska vi ha hunnit byta till vinterdäck o det går inte så länge bilverkstaden har stängt för älgjakt..
Kram fina du

Della sa...

Verkligen spännande motiv! Snyggt!