måndag 17 september 2012

Så kan det oxå bli;)

Har inte så stor koll på vad jag gjorde med den här bilden, annorlunda redigeringsmässigt blev den i alla fall;-))


Kan väl få vissa tankar om uttrycket dum/envis som en Åsna idag, avstod kafferast på eftermiddagen när alla andra fikade, blev ändå jag som jobbade över!
Ha en skön kväll!
annette

5 kommentarer:

BrittMarie sa...

Just det. Eftermiddagens kafferast avstod även jag och de andra 4 som jobbade på CT idag. Ibland finns ingen chans, och man bara jobbar på för att inte lämna så mycket efter sig till de som jobbar jour på kvällen. Annars skulle jag nog om jag vore patient helst vilja bli undersökt av en nyfikad och ostressad personal.
Hoppas det blir bättre i morgon!

Della sa...

Ja bilden blev verkligen annorlunda och kul!

Jane sa...

Ha ha, fick en sådan där känsla av framtid ... miljöförstöringen har gjort himlen alldeles rosatonad och bilar ... nej, de får man inte använda längre - back to basics :)

Kafferasten ska man aldrig hoppa över, den är ett måste!

Igår var jag och klippte av tre decimeter hår, eleverna kommer säkert sitta som fågelholkar idag, framför allt tysta, hoppas jag ;) Vad gör man inte för att få "uppmärksamhet"? ;))

annette sa...

Jane, själv fick jag lite känsla av Mormonrörelsen i USA, och egentligen avspeglar ju det kanske samma sak som Du kände;)

Pumita sa...

Det är väl det som är det roligaste med att redigera, iaf för mig... när jag börjar har jag ingen aning om hur det slutar. Undrar vad åsnan tycker om rosa, ser lite besvärad ut. ;)