fredag 7 september 2012

Och nu blev det helt plötsligt lite höst;)

Och om det är så här fina höstdagar som idag får det gärna vara höst, jobbade i och för sig lång dag idag ,men promenerade fram och tillbaks och fick då njuta av det fina vädret!Önskar alla en toppenfin helg!

annette

9 kommentarer:

Ragnvi sa...

Morning! Endast tre plus här i morse...lite väl svalt att vara barbena` i...men jag är helt klart en höstmänniska! Nu orkar både jag o hunden gå i skogen igen...om myggeländet blåser bort vill säga!
Har suttit o njutit av dina vackra foton en god stund nu! Hoppas du får tillfälle att fota i helgen!
Kramen!
Ragnvi

Nette Cecilia sa...

Underbar bild ,trevlig helg ,Nette

Jane sa...

Otroligt vacker bild, både i färg och med det där underbara motljuset!
Nu känns det verkligen att det är höst på gång. Gårdagens "party" blev jättelyckat, vi hade det så mysigt i stugan. Jag hade placerat ut massor av marschaller i trädgården så det var lockande att stanna kvar över natten i stugan faktiskt. Resten av helgen ska jag vara barnvakt :) Sonen skulle på bröllop men i morse fick jag sms där han berättade att han fått åka in akut igår för att operera bort blindtarmen. Tur i oturen då att lilla Edvin är här :)

Paula i pörtet sa...

WOW vilket konstverk! Bland det vackraste fotot jag sett på mannaminne och det vill inte säga lite! Tycker du borde lägga ut dina jättefina bilder hos någon byrå till försäljning och tjäna en hacka, har du funderat på det någon gång? Jag kan riktigt känna strukturen på växterna...och färgmässigt helt underbart!
Hoppas du får en skön helg nu med en del soltimmar utomhus!
Kramen

AnnaKK sa...

Jobb på hemmaplan måste ju vara att föredra när dagarna bli långa, så man inte behöver lägga ytterligare tid på resandet också. En promenad i fint väder kan ju ses som en trevlig bonus - inte minst när kameran är med och det dyker upp så fina motiv!! :-)

Hoppas nu att du har en riktigt skön helg, och att det du skulle titta på idag kanske gav mersmak!?! :-D

Bonnfrua sa...

De mustiga färgerna är allt bra härliga när de kommer! Ny bostad?????

BrittMarie sa...

Vilken kontrast på växterna från förra och senaste inlägget. Så fint när solen lyser bakifrån! Det ser riktigt konstnärligt ut, tycker jag. Hoppas du haft en fin helg och att inte jobbet tar överhanden till veckan!
Kram

AnnaKK sa...

Vad synd att huset inte alls låg som som du hade föreställt dej det... Förstår att du tackade nej när det var så nära ett annat hus! Håller tummarna för att det dyker upp något annat framöver som är helt PERFEKT!! :-)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Huva... Du vet väl vad jag tycker om hösten...?

Kram Annica