onsdag 19 september 2012

Minisemester

Vem vet, kanske hittar jag en sådan här myshörna under den minisemster som tar vid på fredag.
Skall på en Paus Weekend som innehåller bl.a en del träning typ CrossNature, föreläsningar, afternoon tea, chokladprovning, trerättersmiddagar, luncher och yoga.
Skall bli toppenskönt med ett avbrott nu när hösten närmar sig,vet redan innan att platsen vi skall till är omgärdad av fantastiskt vacker natur, så det kan ju bara bli toppen!Önskar alla en fin helg redan nu, för morgondagen innebär lång arbetsdag och så måste jag väl packa lite oxå;)

Ha det gott!

annette

7 kommentarer:

Della sa...

Det låter ju jätterätt det där.

Pysselfarmor sa...

Ha det jätteskönt!

AnnaKK sa...

Åh, det där lät som en toppenfin minisemester. :-) Ha det så jättemysigt, bra och skönt!!! Vi packar som vanligt in oss i husbilen - fast det var nära att vi hade slagit till på ett hotellrum den här gången faktiskt. :-) Men sparar det till ett annat tillfälle...

Paula i pörtet sa...

Det lät ju underbart! Och bilden är fantastisk, precis så ser det ut på herrgården i Fredriksberg där dom har ett litet museum. Man sätter sig i fåtöljen och knäpper på en gammal radio o så lyssnar man på gamla kloka säfsingar som pratar säfska. Och så fattar man nada! Haha
Den lampan skulle jag vara riktigt sugen på!
Ha en fin minisemester, jag behöver också snart en, håller på att få panik
Kramen

BrittMarie sa...

Vilken mysig retrohörna! Ha det så bra på minisemestern!
Kram

Mimmi sa...

Hittade din blogg av en slump. Fantastiska bilder du lagt ut. Dina bilder av hösten, halmbalar och annat är helt underbara.
Ha en trevlig resa.
Kram

Bonnfrua sa...

Härlig redigering, känns tidsenlig!
Hoppas din helg har gett dig massor av energi inför hösten nu!