tisdag 4 september 2012

Lite rörigt men samtidigt charmigt!

Ja, lite rörigt, snett och vint, grönska, blommor och så julbelysning i fönstret, själv vill jag väl intha det riktigt så omkring mej, men tur att andra vill ha det så för jag gillar att fota sådana miljöer;)Lite höstlikt väder här idag, det får man ta, och egentligen gör det inte så mycket, jobbar ju mesta tiden av dygnet just nu;)

Ha det gott!

annette

7 kommentarer:

Jane sa...

Visst är det en viss charm i det där sneda och lite oorganiserade men mest "på håll" :) Jag kanske inte ska säga så mycket för jag har faktiskt en julstjärna i fönstret i stugan, fast den är inte så julig, den är vit och passar liksom in i allt det övriga.
På fredag ska vi ha lite knytis i stugan, mina arbetskamrater och jag. Hoppas det blir fint väder så man kan sitta ute ett litet tag i alla fall. Lönnarna har börjat skifta färg nu så det känns som riktig höst.
Vilka knäppgökar det finns ... ja, du såg kommentarerna hos mig. Tyckte det var lite okunnigt, faktiskt ... säg den konstnär som inte blir inspirerad av andra. Allt vi gör går ju tillbaka till det vi tar in med ögonen, vetenskapligt bevisat, undermedvetet. Om det sedan är någon som "härmar" och tjänar stora pengar på det, det är en helt annan sak! Såg i alla fall att det var någon i Moheda på IP-numret som skrivit kommentarerna. Fegt att inte våga skriva sitt namn så man kunde bemöta eländet!

BrittMarie sa...

Ja, nu är det väl ingen idé att ta ned julstjärnan. Det är nog lika bra den får hänga till nästa jul :)
Kram

Pysselfarmor sa...

sådan miljö är finfint klick-klick klick!

jag smög mig in på ett privat skrotupplag i helgen...jistarns vad mycket rolig sk.t det fanns där att klicka fast. Sambon var mest förskräckt att någon skulle komma ;-))

AnnaKK sa...

Instämmer till fullo - det är just sånt där härligt kaos som blir så coolt på bild! :-D

Däremot skulle jag aldrig få för mej att lägga upp några foton på mitt köksbord i bloggen eller så... Även om det väl gott skulle kunna passa in under en liknande definition. :-I Vi är alla lika dana i den här familjen: Lägger ALLT på köksbordet, och sen skjuts det bara lite lätt åt sidan när det är dags för en måltid. Ähum...

Det där vinet vi smuttade lite på i husbilen i lördagskväll snodde jag hem från dottern! Hon hade tydligen fått det i 18-årspresent, och det hade stått i ett skåp sedan dess. Hon dricker inte rödvin, och när jag sa att jag inte trodde det mådde så bra på att lagras tills hon lär sej uppskatta denna dryck så fick jag det! Och det VAR faktiskt både drickbart och riktigt gott!!! Om än ganska sött - men till skumgodis (se fotot igen!) var det allt en liten höjdare!! ;-)

Paula i pörtet sa...

Haha, skulle nästan kunna vara hos mig! Men jag tar nog ner julstjärnorna, det gör jag, däremot hänger ett par vita ljushållare som jag satte upp i fönstret till jul fortfarande kvar. Jag tolkade dem som tillräckligt "inte-juliga" och nu behövs åter värmeljusen på kvällarna i tevesoffan!
Kram

361dmc sa...

Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on 361Degree Minds

Pysselfarmor sa...

ahaaa var det där du varit! fattade nog inte det...
Slakteriet hade det funnits i det huset - gick förbi ett par gånger!