onsdag 12 september 2012

Höst!

Behövde leka av mej lite och jag behövde få lite färg i själen, och då ligger det nära till hands att (överdriva) lite i redgeringen av bilder från helgen.
Hösten är ju tyvärr inte så färgrik här i mellansverige som på bilderna, går nästan bara att uppleva lite längre norrut och i min blogg;-))
Ha en fortsatt bra vecka, här ägnas tiden mest åt något som börjar på J...
annette

7 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Hej! Underbara färger, här har björkarna fällt de mesta av löven redan, fattar ingenting. Övriga lövträd står gröna, min fina lönn är också grön ännu.
Jag hade lite symbolik i min höstheader, en fjäril och en fjärilshund, hihi
Har gått från åldringsbok till begravningsboken, det tar sig, haha
Kramen

Pysselfarmor sa...

Vackert!! Gammalt fotografi, men det kan också vara en tavla målad på detta sätt.

Broderi är numera så fritt så man kan liksom sy/brodera som man vill. Det är inte som när jag gick i skolan - att baksidan ska vara fin också. Den syns inte är det allmänna "tänket"....det är inget som måste vara exakt. Du kan säkert bara du får "rätt ledning" dvs inspiration, i någon bra kurs. Yllebroderi är utmärkt att börja med!

AnnaKK sa...

Aldrig fel med lite sprakande höstfärger! Det piggar upp!! :-D Men de ska nog upplevas längre norrut, som du säger, för här nere tenderar det att blir mer gult/brunt och visset än så där knalligt rött och oranget. Och det är nästan mer deprimerande är uppiggande... <:-) Men, men!!

Jo, nu har maken bestämt sej för att överta sin farmors båda bisamhällen till våren. Så i vinter ska han gå en biodlingskurs! (En kväll i veckan, tror jag att det handlar om - totalt 30 timmar, eller nåt sånt). Mitt intresse för det hela är väl inte så-å-å-å stort, men jag kan tänka mej att lära mej det hela i teorin iallafall! Men när det kommer till momentet "den praktiska djurskötseln" vet i tusan om jag har lust att vara med!? 8-X Inte är jag så speciellt förtjust i honung heller, men att slunga och tappa upp på burkar går ju an... <:-)

Anonym sa...

Här ska hlegen ägnas åt ngt som slutar obb. :-)

Gillar den mittersta bilden, som en gammal gårdsbild som blivit "förstörd" av tidens tand.
Önskar dig en bra helg!

//Bonnfrua

Jane sa...

Hej! Här har veckan ägnats åt jobb, både dagar och kvällar känns det som. Var helt utslagen redan igår men kämpade mig igenom dagen ... Ska försöka ta mig ner på stan idag för att kolla Bondens marknad. Brukar alltid finnas något gott att köpa :)
Vi har börjat få det riktigt "färgrikt" här, lönnarna skiftar i röd-orange. Det sägs att färgerna blir intensivare om det är större temperaturskillnad mellan natt och dag.
Trevlig helg!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Supersnygga bilder!

Kram Annica

BrittMarie sa...

Det är ju som ett sagolandskap. Så fint!
Kram